غذاهای محلی لاهیجان | بررسی 5 نوع از متفاوت ترین غذاها

غذاهای محلی لاهیجان

ما در این مقاله از بلاگ گیلی شپ قصد داریم به معرفی و بررسی 5 نوع از محبوب ترین غذاهای محلی لاهیجان نگاهی بیاندازیم، دستور پخت آن ها را برایتان آماده کنیم و تصویری از غذاهای محلی لاهیجان را به رخ بکشیم تا از دیدن این همه زیبایی و جذابیت روحتان تازه و بزاقتان ترشح شود. در این مقاله به بررسی غذاهایی همچون مرغ و آلوی لاهیجان، میرزا قاسمی، خورشت سبزی فسنجان و شیش انداز گیلکی و…خواهیم پرداخت. اگر مهمان استان گیلان هستید در سفر خود به شهرستان لاهیجان غذاهای متنوع ای همانند ترش کباب، ماهی شکم پر، ترشه شامی، کال کباب به همراه پیش‌غذاهایی همچون میرزاقاسمی، باقالی قاتق، بورانی بادمجان، سیرترشی و زیتون‌پرورده به شما خوش آمد گویی خواهند کرد که هر کدام از ان ها به تنهایی دارای عطر و طعم بسیار لذیذ و دلچسبی می باشند ما در این مقاله قصد داریم لذیذ ترین و منحصر به فرد ترین غذاهای محلی لاهیجان را با یکدیگر بررسی کنیم، لطفا با ما در آشپزی گیلان همراه باشید تا غذاهای لاهیجان را به خوبی بشناسید.

 

[irp]

 

1- معرفی و بررسی مرغ و آلوی لاهیجان | خورشت آلومسما

شمالی ها از آن دسته از افرادی هستند که علاقه بسیار زیادی به مرغ و نتایج حاصل از آن دارند، یکی از محبوب ترین غذاهای گیلانی که با مرغ تهیه و پخته می شود را یم توان آلو مسما دانست، البته در این ترکیب به غیر از مرغ از آلوهای ترش و شیرینی نیز استفاده شده است که در نهایت باعث می شود در هنگام میل این غذا مزه ای ترش و شیرین را احساس کنیم. چنانچه شما علاقه مند به تهیه و طبخ مرغ و آلوی لاهیجان هستید می توانید به مقاله “طرز تهیه خورشت آلو مسما” مراجعه کنید تا اطلاعات کامل تری از این غذای محلی به دست آورید.

 

خورشت آلومسما

غذاهای لاهیجان را بیاموزید.

2-معرفی و بررسی خورشت فسنجان

خورشت فسنجان که از محبوب ترین خورشت های شمالی می باشد دارای عطر و طعم بسیار لذیذ و دلچسبی است که مزه اصیل و سنتی آن را تنها می توانید در سرسبزترین استان شمالی کشور تجربه کنید. این خورشت در استان گیلان و در سایر مناطق دیگر نیز دارای طرفداران بسیار زیادی است که اغلب آن ها متاسفانه با فنون و رموز تهیه خورشت فسنجان آشنایی کاملی ندارند اما با این حال چنانچه شما قصد دارید بهترین خورشت فسنجان عمرتان را تهیه کنید می توانید به مقاله “طرز تهیه خورشت فسنجان” مراجعه کنید تا یکی از خاص ترین خورشت های محلی و سنتی استان گیلان را با بالاترین کیفیت طبخ کنید.

 

خورشت فسنجان

 

3- معرفی و بررسی خورشت شش انداز گیلانی

یکی دیگر از غذاهای محلی و پرطرفدار استان گیلان خورشت شش انداز است که به دلیل ترکیبات بسیار خاص و فوق العاده ای که دارد دارای عطر و طعم بسیار لذت بخشی می باشد اما همانند سایر غذاهای محلی دیگر تهیه آن کمی دشوار بوده اما با مراجعه به مقاله “طرز تهیه خورشت شش انداز” می توانید از پیچ و خم طبخ آن به میزان بسیار زیادی کاهش دهید و از خوشمزه ترین غذاهای محلی لاهیجان را در منزل تهیه کنید.

 

خورشت شش انداز گیلانی

 

4-معرفی و بررسی میرزاقاسمی

آیا تا به حال نام میرزاقاسمی را شنیده اید؟ ایا می دانید این غذا از چه موادی تهیه شده است؟ میرزاقاسمی یکی از مهم ترین و خوشمزه ترین غذاهای محلی استان گیلان است که بادمجان به عنوان عنصر اصلی این غذا شناخته می شود که طعم بسیار زیبا و دلنشینی را به همراه سیر و سایر مخلفات به غذای شما می بخشد. همواره توصیه می کنیم در سفر خود به استان گیلان از این غذای محلی استفاده کرده و طعم ماندگار آن را به یاد داشته باشید، به همین منظور برای دریافت اطلاعات بیشتر و نحوه تهیه میرزاقاسمی می توانید به قسمت “طرز تهیه میرزاقاسمی” مراجعه کنید.

 

معرفی و بررسی میرزاقاسمی

میزرا قاسمی از محبوب ترین غذاهای لاهیجان

5- طرز تهیه اناربیج گیلانی

اناربیج یکی از لذیذ ترین غذاهای محلی استان گیلان می باشد که در سفر خود به شهرستان لاهیجان حتما از این غذای محلی استفاده کنید. چنانجه فرصت سفر به این منطقه را ندارید می توانید با مراجعه به مقاله “طرز تهیه اناربیج” کامل ترین آموزش پخت اناربیج را دریافت کنید.

 

طرز تهیه اناربیج گیلانی

 

جمع بندی مقاله غذاهای محلی لاهیجان

همان طور که مشاهده نمودید ما در این مقاله اطلاعات کاملی در خصوص انواع غذاهای لاهیجان البته محلی آن ها را در خدمت شما دوستان عزیز و گرامی قرار دادیم تا بتوانید با آشپزی گیلان و انواع و اقسام غذاهای محلی این خطه سرسبز اشنا شوید.

 

 

گیلی شاپ
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *