طرز تهیه خورش آلو مسما گیلانی

خورش آلو مسما گیلانی به عنوان یکی از پرطرفدارترین و محبوب ترین غذاهای محلی این منطقه سرسبز و شمالی شناخته می شود، این خورشت از موادی همچون: مرغ، آلوی سیاه، قیسی و… تشکیل شده است. در این مطلب قصد داریم تا طرز تهیه خورش آلو مسما گیلانی را به طور کامل به شما آموزش دهیم تا زین پس بتوانید از این غذای سنتی در آشپزخانه خود استفاده کنید.


طرز تهیه خورش آلو مسما گیلانی خوشمزه
طرز تهیه خورش آلو مسما گیلانی

مواد لازم در طرز تهیه خورش آلو مسما گیلانی :

  • مرغ: به ازای هر نفر یک تکه
  • آلوی سیاه و قیسی: به ازای هر نفر چهار عدد
  • پیاز: دو عدد
  • لپه: نیم پیمانه
  • رب گوجه فرنگی: دو قاشق غذا خوری
  • شکر: دو قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل، زردچوبه: به میزان لازم

نحوه پخت و تهیه خورش آلو مسما گیلانی :

ابتدا در ظرفی مناسب پیاز ها را خرد می کنیم و درون قابلمه ای (مناسب ترین قابلمه برای تهیه این غذای محلی، گمج می باشد.) بر روی حرارت ملایم قرار می دهیم، پس از مدت کوتاهی لپه را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا به طور کامل تمامی مواد همراه با با پیاز تفت بخورد. (اضافه کردن لپه در این مرحله باعث می شود تا در هنگام پخت، له نشود.) سپس دو پیمانه آب به مخلوط خود اضافه می کنیم و بگذارید برای حداقل دو ساعت بجوشد.

در این میان، تکه های مرغ را به همراه کمی نمک، فلفل و زردچوبه درون تابه ای تفت می دهیم و سپس به مخلوط پیاز و لپه اضافه می کنیم و در حدود ۳۰ دقیقه آخر پخت، آلو و قیسی ها را به همراه شکر و رب به خورشتمان اضافه می کنیم. غذای شما آماده است. (نوش جان)


خورشت الو مسای استان گیلان


جمع بندی:

این بود نگاهی به دستور پخت خورش آلو مسما، امیدواریم از این آموزش نهایت لذت و استفاده را برده باشید و بتوانید در منزل این غذای بسیار خوشمزه و ملس را تهیه کنید. اگر به دنبال طرز تهیه سایر غذاهای محلی استان گیلان می گردید، می توانید به وبلاگ گیلی شاپ مراجعه کنید. در صورتی که تجربه پخت این غذا را دارید، می توانید نظرات خود را در زیر همین پست برای ما بگذارید.


خورش آلو مسما گیلانی


 

0/5 ( 0 نظر )

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *