0
هیچ محصولی در سبد خرید نیست.
- خانه
- صنایع دستی گیلان
- سوغات خوراکی گیلان
- سفال همدان
- صنایع دستی
- دست بافته های سنتی
- فروشنده شوید
هیچ محصولی در سبد خرید نیست.
اگر به دنبال طرز تهیه ماست در ظرف سفالی هستید در این مقاله با گیلی شاپ همراه باشید تا اطلاعات کاملی در این خصوص کسب کنید!
ماست چکیده با توجه به اینکه در ظروف سفالی (کوزه ماست) قرار دارد دارای طعمی بسیار خوشمزه بوده و از کالری بسیار بالایی نیز برخوردار است. ظروف سفالی خاصیت مکندگی بسیار بالایی دارند و به کمک این خاصیت بسیار کاربردی، قادر خواهند بود تا آب اضافی ماست شما را بگیرند و این روند باعث به وجود آمدن پدیده چکیده شدن و سنتی نمودن ماست خانگی شما می شود لازم به ذکر است که کوزه ماست سفالی از متداول ترین و پرمصرف ترین ظروف سفالی موجود در استان گیلان است که استفاده از ۀآن اهمیت بسیار بالایی در تهیه ماست دارد و اکثر افراد محلی و بومی گیلان تمامی ماست خود را در این ظرف تهیه می کنند. برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص غذاهای گیلانی می توانید به قسمت “آشپزی گیلان“مراجعه کنید.
1- با توجه به مقدار شیری که تهیه نموده اید (به ازای هر یک لیتر شیر، یک و نیم قاشق غذا خوری ماست ریخته شود.)، قابلمه ای مناسب تهیه کرده و سپس شیر را درون قابلمه سر ریز می کنیم و اجازه می دهیم شیر بر روی حرارت ملایم، آرام آرام گرم شود. هنگامی که شیر به نقطه جوش خود رسید، به مدت ده دقیقه آن را در این حالت قرار می دهیم تا کاملا بجوشد. (این کار باعث می شود که ماست سفت تر شود.)
2- سپس شیر را از قابلمه خارج می کنیم و آن را درون ظرف مورد نظری که از قبل آماده کرده ایم، به مدت ۴۰ دقیقه قرار می دهیم تا شیر به دمای محیط برسد. لازم به ذکر است که ظروف سفالی از بهترین و مناسب ترین ظروف در تهیه ماست خانگی است و باعث جذب آب اضافی و در نتیجه سفت تر شدن ماست خانگی شما می شود.
3- پس از رسیدن شیر به دمای محیط، ماست را به آن اضافه کرده و به طور کامل این دو ماده را همراه با هم، هم میزنیم تا زمانی که ماست شما درون شیر به طور کامل حل شود. سپس برای گرم ماندن ظرف می توانیم دور آن را با پارچه ای مناسب ببندیم. (توجه داشته باشید که درپوش ظرف را به طور کامل نبندید.) ظرف خود را به مدت ۵ الی ۶ ساعت بدون تکان دادن در گوشه ای قرار می دهیم. (جابه جا نمودن ظرف باعث آب انداختن ماست می شود.)
4- سپس ظرف را به مدت ۲۴ ساعت درون یخچال قرار می دهیم و سپس نوش جان می کنیم. شما عزیزان می توانید از فروشگاه اینترنتی گیلی شاپ کوزه سفالی مخصوص ماست را تهیه کنید و درون منزل اقدام به تهیه ماستی پکیده و محلی کنید تا از طعم بی نظیر آن غافل نشوید. این بود نگاهی به طرز تهیه ماست در ظرف سفالی ، امیدواریم از این آموزش نهایت استفاده را برده باشید، چنانچه سوالی دارید می توانید در بخش نظرات با ما در میان بگذارید.
برای تهیه و خرید کوزه ماست سفالی می توانید به وب سایت فروشگاه گیلی شاپ مراجعه کرده و محصول خود را پس از بررسی های لازم، انتخاب کنید و پس از ثبت سفارش آن را درب منزل تحویل بگیرید. کوزه ماست سفالی موجود در فروشگاه، در سه سایز: کوچک، متوسط و بزرگ موجود می باشد که شما عزیزان بنا به نوع مصرف خود می توانید آن ها را انتخاب کنید.
اگر شما قصد تهیه ماستی چکیده و محلی را دارید حتما باید از ظروف سفالی خام برای این امر استفاده کنید. در واقع تنها این ظروف سفالی و یا کوزه های سفالی خام هستند که با جذب آب اضافی درون ماست، به شما ماستی چکیده و محلی را تحویل می دهند. گاها دیده شده است که افراد بسیاری برای تهیه ماست از ظروف سفالی لعاب دار استفاده می کنند که در نهایت ماست آن ها از فرم چکیده بودن خارج می شود و حالتی شل و آبدار را به خود می گیرد.
انتخاب ظرف مناسب بر عهده شماست. اگر ماستی سفت و چکیده می خواهید از کوزه سفالی خام و اگر قصد تهیه ماستی آبدار را دارید از کوزه سفالی لعاب دار استفاده کنید. برای تهیه ظروف سفالی لعاب دار می توانید به فروشگاه گیلی شاپ مراجعه کنید. لازم به ذکر است که این ظروف لعاب دار را هم می توانید به عنوان دیزی خوری و هم به عنوان کوزه سفالی ماست مورد مصرف خود قرار دهید.
برای آن که بتوانید بهترین استفاده را از کوزه ماست داشته باشید عموما باید با نکات اولیه و منحصر به فرد آن آشنا شوید. در همین خصصو توصیه می کنیم به مقاله “طرز استفاده از کوزه ماست برای اولین بار” مراجعه کنید.
سلام، لطفا تماس نگیرید در حال حاضر هیچ سفارشی ثبت و ارسال نخواهد شد، باتشکر🙏🏻 رد کردن