انار دانه مسما یکی از غذاهای محلی و سنتی استان گیلان است که طرفدار زیادی دارد. غذاهای محلی استان گیلان در مقایسه با سایر استان های دیگر از محبوبیت و خوشمزگی خاصی برخوردار است. مرغ، انار ترش، رب انار، بادمجان و… از مواد اصلی و تشکیل دهنده این غذای سنتی و محبوب گیلان است. در ادامه طرز تهیه انار دانه مسما را به شما آموزش می دهیم، لطفا با ما همراه باشید.
مواد مورد نیاز در طرز تهیه انار دانه مسما گیلانی
- مرغ متوسط: یک عدد
- دانه انار ترش: سه پیمانه
- پیاز خردشده: دو عدد
- بادمجان: چهار عدد
- رب گوجه فرنگی: یک قاشق سوپ خوری
- رب انار: یک قاشق مربا خوری
- آب انار ترش: یک و نیم پیمانه
- گوجه فرنگی: چهار عدد
- نمک، فلفل، زرد چوبه و دارچین: به میزان لازم
طرز تهیه انار دانه مسما به روش کاملا سنتی:
ابتدا تمامی قسمت های مرغ را در قابلمه ای مناسب ریخته و اجازه دهید تا کمی سرخ شود، سپس ادویه های نام برده را به آن اضافه می کنیم تا رنگ مرغ ما کمی طلایی شود. در این حین، در تابه ای جداگانه پیاز، رب گوجه فرنگی، رب انار، آب انار و دانه های انار را با هم مخلوط می کنیم و اجازه می دهیم این مواد به طور کامل با هم تفت بخورند و سپس تمامی مواد را به مخلوط مرغمان اضافه می کنیم، حرارت را کم کرده و بگذارید خورشت کاملا جا بیافتد و روغن پس دهد.
بادمجان ها و گوجه ها را در تابه ای دیگر سرخ کرده و کمی از آب خورشتتان به مخلوط اضافه کنید تا مزه دار شود. هنگامی که خورشت به طور کامل جا افتاد و آماده شد، مرغ را در ظرف مورد نظر بریزید، بادمجان و گوجه را در کنار آن بچینید و سپس میل کنید.
جمع بندی:
این بود نگاهی به طرز تهیه انار دانه مسما گیلانی امیدواریم از تهیه و طبخ این غذای اصیل و سنتی استان گیلان نهایت لذت و استفاده را برده باشید. در صورتی که تجربه پخت و تهیه این غذای شمالی را دارید، حتما تجربه و طعم آن را در بخش نظرات با ما در میان بگذارید.
مطالب مرتبط:
- طرز تهیه ترشه شامی گیلانی | شامی ترش | مرحله به مرحله
- طرز تهیه مرغ شکم پر شمالی | مرحله به مرحله + ۸ راز شگفت خوشمزه کننده آن
- طرز تهیه نان برنجی گیلان + راز های خوشمزه آن
- طرز تهیه میرزا قاسمی گیلانی | مرحله به مرحله + آموزش نکات حرفه ای شدن
- دانلود آهنگ گیلکی ای روز بشوم کونوس کله | به همراه متن و ترجمه فارسی