طرز تهیه شیرینی برنجی گیلان

طرز تهیه شیرینی برنجی گیلان

 

یکی از شیرینی‌جات محبوب و بسیار لذیذی که از آن به عنوان شیرینی عیدانه یاد می شود، شیرینی برنجی گیلان است که به دلیل طعم و عطر بی نظیری که دارد، همواره علاقه مندان بسیار زیادی به سوی این محصول جذب می شوند. در این مقاله از بلاگ گیلی شاپ قصد داریم به معرفی و بررسی طرز تهیه شیرینی برنجی گیلان بپردازیم و اطلاعات کاملی را در خصوص این محصول در اختیار شما عزیزان قرار دهیم. لازم به ذکر است که بدانید این محصول یکی از پرفروش ترین محصولات در دسته سوغات گیلان است که برای تهیه و خرید آن می توانید به بخش خرید سوغات گیلان > سوغات خوراکی گیلان > شیرینی محلی گیلان مراجعه کنید!

 

مواد لازم در طرز تهیه شیرینی برنجی گیلان

برای آن که بتوانید به سادگی و در منزل اقدام به پخت و پز شیرینی برنجی کنید، نیاز به یک سری از مواد لازم دارید که عملا بدون آن ها نمی توانید این شیرینی محبوب و پرطرفدار را تهیه کنید. از این رو در ادامه به معرفی و بررسی مواد لازم در طرز تهیه شیرینی برنجی گیلان خواهیم پرداخت.

 

آرد برنج 2 پیمانه
روغن جامد یا کره 1 پیمانه
پودر شکر 1 پیمانه
تخم‌مرغ 2 عدد
پودر هل نصف قاشق چایخوری
گلاب نصف پیمانه
پودر خرفه برای تزئین به میزان لازم

 

طرز تهیه شیرینی برنجی گیلان

 

چطور می توانیم شیرینی برنجی را در منزل تهیه کنیم؟

برای شروع کار نیاز است تا مراحل زیر را با دقت و در بهترین حالت ممکن انجام دهید تا بتوانید این شیرینی محبوب و پرطرفدار گیلانی را تهیه کنید، از این رو لازم است تا:

1- در اولین مرحله حتما سفیده و زرده تخم‌مرغ‌ را از یک دیگر جدا کنید. سفیده را در ظرفی مجزا ریخته و با استفاده از هم زن برقی، آنقدر هم بزنید تا سفیده تخم مرغ شما حالتی پفکی به خود بگیرد.

2- در این مرحله حال شما ظرفی دارید که سفیده تخم مرغ در آن به صورت پفکی قرار دارد، حال با اضافه کردن دو قاشق پودر شکر و هم زدن مجدد آن می توانید شاهد کش دار شدن سفیده تخم مرغ درون ظرف شوید. تا به این جای کار شما مراحل را به خوبی انجام داده اید و باید در این زمان، مقدار هل و بقیه پودر شکر را به درون مخلوط خود اضافه کنید.

3- حال نوبت اضافه کردن زرده‌های تخم‌مرغ و گلاب است! این ترکیب را به ترکیبات درون ظرف اضافه و مخلوط کنید.

4- در این مرحله باید  آرد برنجی را که 2-3 بار آن را به خوبی الک نموده اید را به این مخلوط اضافه کنید و همزمان نیز با استفاده از قاشق غذاخوری، آن را به خوبی هم بزنید. توجه داشته باشید که بهترین آرد برای تهیه شیرینی برنجی، آرد برنج و مخصوصا آرد برنج هاشمی است که در صورت عدم دسترسی به آن می توانید در صفحه ” خرید آرد برنج ” آن را از گیلی شاپ تهیه کنید. توجه کنید که آرد برنج را باید به صورت مرحله به مرحله وارد مخلوط کنید!

 

طرز تهیه شیرینی برنجی گیلان

 

5- پس از اضافه کردن تمامی آرد برنج ها و هم زدن آن، مخلوط و مایه شیرینی شما به صورت کامل شده است. حال این مخلوط را به مدت 24 ساعت در ظرف بسته ای قرار دهید.

6- پس از گذشت 24 ساعت، نوبت به آماده سازی فر می رسد، فر را از قبل گرم کنید و کف سینی آن را با استفاده از  ورق کاغذ روغنی به خوبی بپوشانید.

7- از مخلوط خود کمی مایه شیرینی را برداشته و با فاصله بر روی سینی فر قرار دهید، برای تزئین آن نیز می توانید مقداری خرفه بر روی آن بریزید. از سوی دیگر اگر از قالب های شیرینی پزی نیز استفاده می کنید، می توانید در طرز تهیه شیرینی برنجی گیلان خود، از طرح های مختلف نیز استفاده کنید.

8- شیرینی را به مخدت 10 دقیقه در دمای ۱۵۰ درجه سانتی‌گراد و در طبقه بالای فر قرار دهید تا فرایند پخت آن آغاز شود.

9- اجازه دهید تا شیرینی سرد شود و سپس آن را از کاغذ روغنی جدا کنید.

 

گیلی شاپ
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *