گمج از کجا بخرم ؟ | میخوام گمج بخرم

گمج از کجا بخرم ؟

گمج از کجا بخرم ؟ چه نوع گمجی را انتخاب کنم؟ گمج سفالی خام یا لعاب دار؟ کدام بهتر است؟ میخوام گمج بخرم ؟ لعاب چیست؟ و…. به طور معمول از پرسش هایی است که هر فردی قبل از خرید گمج از خود می پرسذ ما در این مقاله از گیلی شاپ قصد داریم به بررسی تمامی این سوالات بپردازیم و به یکی از اصلی ترین سوالات شما یعنی ” گمج از کجا بخرم ؟ ” پاسخ دهیم، قبل از اینکه محتوای زیر را مطالعه کنید به شما عزیزان پیشنهاد می کنیم تا به مقاله “گمج چیست ؟ | خرید گمج با ۱۰ درصد تخفیف | هر آنچه از گمج می خواهید بدانید!” مراجعه کنید.


مزایای استفاده از گمج سفالی لعاب دار و خام


گمج از کجا بخرم ؟ میخوام گمج بخرم لطفا راهنمایی کنید

شما عزیزان می توانید در فروشگاه گیلی شاپ که یک فروشگاه کاملا سنتی و محلی استان گیلان است به تهیه و خرید گمج سفالی بپردازید، تمامی محصولات موجود در این فروشگاه کاملا سنتی بوده و تماما به کمک دست ساخته شده اند، از این رو گمج یکی از مهم ترین صنایع دستی گیلان به شمار می رود که دارای کیفیت و محبوبیت بسیار قابل توجه ای می باشد، از این رو ما مفتخر به تولید گمجی باکیفیت و اصیل هستیم، شما می توانید انواع گمج سفالی موجود در فروشگاه گیلی شاپ را از طریق دسته بندی زیر مشاهده کنید:


گیلی شاپ >> صنایع دستی گیلان >> سفال گیلان >> گمج ، البته دسته بندی گمج ها به صورت زیر است:

1- خرید گمج سفالی لعاب دار کوچک

2- خرید گمج سفالی لعاب دار متوسط

3- خرید گمج سفالی لعاب دار بزرگ

4- خرید گمج سفالی خام کوچک

5- خرید گمج سفالی خام بزرگ


گمج


گمج سفالی خام یا لعاب دار؟ کدام بهتر است؟

این یک سوال کاملا کلیشه ای و دنباله دار است که باید خدمتتان عرض کنیم که استفاده از گمج سفالی لعاب دار برای پخت مواد غذایی بهتر است زیرا عملا شست و شو در ان بهتر صورت می گیرد و این خود نوعی امتیار محسوب می شود، لذا بهتر است با استفاده از دستورات موجود در طب سنتی از گمج سفالی لعاب دار در امر پخت و پز استفاده کنید، همچنین از جوهر گیاهی و فرید در تهیه لعاب این محصولا استفاده شده است و عملا محصولات موجود در فروشگاه گیلی شاپ کاملا سنتی، محلی و سالم می باشند در پایان لازم است.


مطالب مرتبط:


گیلی شاپ
دیدگاه کاربران
2 دیدگاه
  • ساحل 26 خرداد 1398 / 18:07

    سلام.ببخشید داخل این ظرف میشه کته هم پخت؟

    • علیرضا تسلیمی 26 خرداد 1398 / 18:09

      سلام بله، امکان پخت برنج به صورت کته نیز وجود دارد.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *