کپک زدن ظروف سفالی

ظروف سفالی از پرمصرف ترین ظروف مصرفی ای هستند که در اکثر خانه ها شاهد استفاده از این محصولات هستیم اما موضوعی که در این مقاله می خواهیم به بررسی آن بپردازیم نحوه ایجاد و دلیل اصلی ” کپک زدن ظروف سفالی ” است. عموما اکثر افرادی که از کوزه های سفالی خام استفاده می کنند با موضوع کپک زدن ظروف مواجه می شوند اما راهکار اصلی برای رهایی از این موضوع چیست؟ چطور می شود بدون کپک زدن ، از آن ها استفاده نمود؟ در این مقاله با گیلی شاپ همراه باشید تا اطلاعات کاملی از این موضوع به دست آورید.

 

راهکاری مناسب برای از بین بردن کپک ظروف سفالی

یکی از مهم ترین نکاتی که در نهایت منجر به ایجاد کپک بر روی ظروف سفالی (کوزه سفالی) می شود، شستشوی نامناسب ظروف است! عموم افرادی که با این موضوع رو به رو هستند پس از تهیه و خرید کوزه ماست سفالی و مدتی استفاده از آن، شاهد ایجاد کپک در ظرف سفالی خام خود خواهند شد که دلیل اصلی آن عدم شستشوی مناسب ظرف است.

 

راهنمای کامل رفع و از بین بردن کپک زدن ظروف سفالی

برای این کار بهتر است مراحل زیر را با دقت انجام دهید تا در نهایت بتوانید از کوزه و یا ظرف سفالی خود در برابر تولید کپک جلوگیری کنید. این مراحل به شرح زیر است:

  1. در اولین مرحله پس از تهیه و خرید سفال (کوزه ماست، کوزه آب و….) سعی کنید ابتدا به صورت کامل آن ها را مورد شستشو قرار دهید.
  2. در این مرحله پس از تهیه ماست در ظرف سفالی حتما پس از مصرف به خوبی مجدد ظرف را مورد شستشو قرار دهید.
  3. برای رفع و از بین بردن کپک زدن ظروف سفالی حتما محتویات داخلی آن ها را به صورت کامل از ظرف خارج نموده و به کمک مواد شوینده و همچنین اسکاج و سیم چندین بار ظرف سفالی خود را به خوبی مورد شستشو قرار دهید!
  4. در مرحله آخر سعی کنید کوزه را به صورت وارونه بر روی زمین قرار داده تا خشک شود.

 

اگر این موارد را رعایت کنید بدون هیج مشکلی می توانید از ظروف سفالی خودتان رد بهترین حالت ممکن استفاده کنید.

 

علیرضا تسلیمی
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *