معرفی انواع ساج (سفال، چدنی و …) کدام بهتر است؟

معرفی انواع ساج

اگر شما نیز از علاقه مندان به تهیه و خرید ساج هستید و قصد دارید با انواع ساج اشنا بشید و مناسب ترین مدل را برای خودتان انتخاب کنید، لطفا در این بخش با ما همراه باشید تا اطلاعات کامل و حرفه ای تری از ساج و مزایای انتخاب و خرید آن به دست آورید. لازم به ذکر است که ساج یک محصول ویژه برای تهیه و طبخ نان در منزل است.

توجه داشته باشید که: برای این محصول شما نیاز به یک وردنه چوبی دارید تا بتوانید خمیر را بر روی تخته گوشت چوبی به خوبی ورز دهید و در نهایت خمیر به دست آمده را بر روی تابه یا ساج قرار دهید تا پس از مدتی بر روی حرارت نان شما آماده شود.

 

بررسی و معرفی انواع ساج موجود در بازار

در بازار خرید و فروش محصولات خانگی، ساج نیز دارای انواع متفاوت و مختلفی است! به عنوان مثال می توان ساج ها را در سه دسته بندی بسیار مهم قرار داد: این دسته به شرح زیر است.

  1. ساج سفالی مناسب برای پخت نان در منزل
  2. ساح چدنی، مناسب برای پخت نان و سرخ نمودن مواد غذایی همانند ماهی و…
  3. ساج نان پزی برقی مناسب برای پخت نان در منزل

 

در ادامه در صورتی که با ما همراه باشید می توانید اطلاعات کامل تری در خصوص این محصولات به دست آورید و هرکدام از آن ها را به شیوه منحصر به فرد خود بشناسید.

 

ساج نان پزی سفالی چیست؟

ساج نان پزی سفالی یک محصول بی نظیر برای تهیه و طبخ نان در منزل است که به راحتی این امکان را برای شما عزیزان فراهم می کند تا بتوانید در منزل شخصی خود و حتی بر روی اجاق گاز، با استفاده از این محصول نان های خوشمزه و خوش طعمی را برای خود آماده سازی کنید. برای تهیه و خرید این محصول می توانید به بخش “ساج” مراجعه کنید. برای آن که بتوانید شیوه استفاده از این محصول را بدانید می توانید به مقاله “طرز استفاده از ساج سفالی برای اولین بار” مراجعه کنید.

تابه یا ساج سفالی بزرگ

 

 

ساج نان پزی چدنی چیست؟

ساج نان پزی چدنی یک محصول دیگر برای پخت و طبخ نان در منزل است که شما می توانید خمیر آماده شده را بر روی صفحه چدنی این محصول قرار دهید و پس از مدتی بر روی حرارت، نان شما پخت خواهد شد. بدنه این محصول استیل بوده و در سایز های متفاوت و مختلفی از 50 الی 80 سانت در بازار موجود است که طراحی آن کاملا استاندارد است.

شیوه استفاده از این محصول بسیار ساده است، شما ساج چدنی را بر روی آتش هیزم، ذغال و یا اجاق های گازی یا پلوپزی قرار می دهید و سپس پس از گرم شدن ساج، می توانید خمیر را بر روی سطح آن پخش کرده و منتظر پخت آن باشید.

ساج چدنی وسیله دایره ای شکلی به قطر تقریبی ۶۰ سانتی متر از جنس آهن است که مقداری گودی دارد.برای این کار طرف گود ساج را روی سه لنگه ای که روی آتش گذاشته شده قرار می دهند و پس از داغ شدن ساج ، چونه های خمیر را که قبلا آماده شده با وردنه روی تخته مخصوص خمیر گیری به شکل دایره در آورده و آن را روی ساج می گذارند و پس از مدتی نان گرد لواش را برمی گردانند تا روی دیگر آن نیز بپزد.

 

 

ساج نان پزی برقی چیست؟

ساج نان پزی برقی نیز از دیگر محصولاتی است که می توانید با استفاده از آن اقدام به تهیه و طبخ غذاهای عربی، ایتالیایی و کشورهای حوزه‌ی مدیترانه و همچنین می‌توان انواع نان‌های ترکیبی را بر روی این ساج تهیه کرد. در واقع این محصول نیز همان طور که در تصویر مشخص است دارای یک صفحه محدبی شکل گرد و بسیار مناسب است که این امکان را در اختیار شما قرار می دهد تا بتوانید از روی مناسب آن برای تهیه و طبخ انواع نان بپردازید.

کافی است دستگاه را به برق وصل کرده و پیچ تنظیم حرارت را بچرخانید؛ المنت‌های زیر صفحه داغ شده و صفحه را گرم می‌کنند. لایه‌ی کاملا نچسب باعث می‌شود هیچ ماده‌ی غذایی به آن نچسبیده و نسوزد و ضمنا به‌سادگی هم تمیز شود. فراموش نشود که صفحه‌ی محدب را نمی‌توان وارونه قراردارد.

ساج نان پزی برقی

چطور می توانم اقدام به تهیه و خرید ساج کنم؟

برای تهیه و خرید ساج می توانید به بخش “ساج” مراجعه کنید و انواع ساج های سفالی را در ابعاد و اندازه های متفاوت و منحصر ب هفرد خود سفارش دهید. همچنین قیمت این محصولات نیز به همراه مشخصات کامل در صفحه مربوطه درج شده است.

 

ایا شما تمامی مدل های ساج را دارید؟

بله، ما محصولات سفالی ساج را به تمامی سراسر کشور ارسال خواهیم کرد و هیچ نوع محدودیت شهری ای برای این محصول نخواهیم داشت.

 

جمع بندی مقاله معرفی انواع ساج

این بود نگاهی به معرفی انواع ساج در شکل ها و طرح های متفاوت و مختلف، از این رو به جرئت می توان ساج سفالی را محصولی مناسب و ایده آل برای پخت نان در منزل دانست که می توانید از گیلی شاپ اقدام به تهیه و خرید ساج سفالی کنید.

 


لطفا بخوانید:

3/5 - (3 امتیاز)
گیلی شاپ
دیدگاه کاربران
2 دیدگاه
  • جواد دانشیار 30 آبان 1399 / 21:40

    سلام ، پرسشی دارم، اگر لطف فرموده پاسخ بدهید (با ایمیل به نشانی زیر) سپاسگزار خواهم بود. با توجه به اینکه پخت غذا تقریباً در همه ی ظرف های فلزی بدون روکش یا لعاب احتمال دارد بیماریزا باشد (به علت احتمال اثر گذاشتن فلزاتی مانند مس ، روی و سرب در غذا) و از طرف دیگر احتمال وجود فلزات مضر (بیش از اندازه ی مجاز) در خاک رس هم وجود دارد، آیا تا کنون خاک رسی که ظروف سفالی شما با آن درست می شوند ، آزمایش شده و میزان عناصر فلزی سنگین آن مشخص شده است؟

    • علیرضا تسلیمی 1 آذر 1399 / 11:12

      سلام جواد دانشیار عزیز””
      .
      ببینید عموما پخت غذا در ظروف فلزی (لعاب بر روی این ها وجود ندارد)، به دلیل انتقال حرارت و گرما به فلز متاسفانه شاهد آزاد شدن برخی عناصر سرطان زا و مضر برای بدن انسان هستیم. با این حال استفاده از ظروف سفالی به دلیل ماهیتی که دارند کاملا متناسب با سلامتی انسان بوده و هیچگونه خطر و یا آسیبی به سلامت بدن وارد نمی کنند.
      .
      در خاک رس چنین عوامل سرطان زایی وجود ندارده و. عملا پخت و پز در ظروف سفالی هیچگونه تاثیر مخربی بر روی سلامت شما نخواهد داشت. آزمایشات دقیقی بر روی خاک گیلان انجام شده که حاکی از مثبت بودن استفاده از ظروف سفالی است. خیال شما از بابت استفاده از ظروف سفالی راحت باشد.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *