طرز استفاده از تابه سفالی

در این مقاله از گیلی شاپ قصد داریم برای آن دسته از عزیزانی که از فروشگاه محبوب خودشان تابه سفالی را خرید کرده اند آموزش طرز استفاده از تابه سفالی برای اولین بار را در اختیار آن ها قرار دهیم تا بتوانند در منزل و به آسانی از تابه سفالی پخت نان استفاده کنند، از این رو لطفا تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید تا به صورت تصویری و ویدئویی این اموزش را در اختیار شما عزیزان قرار دهیم.

 



تابه سفالی چیست؟

تابه سفالی یک محصول بسیار کاربردی و زیبا می باشد که از آن در تهیه و تولید نان های خانگی استفاده می شود از این رو همواره در نظر داشته باشید که این محصول یک محصول کاملا سنتی، مدرن و کلاسیک می باشد که تهیه و تولید آن به روشی کاملا سنتی و به کمک دست انجام شده است، از این رو کیفیت این محصول بسیار بسیار حائز اهمیت می باشد. اما در ادامه طرز استفاده از تابه سفالی را به شما عزیزان اموزش خواهیم داد.

 

طرز استفاده از تابه سفالی برای اولین بار

پس از آن که تابه سفالی را تهیه نمودید، نوبت به آن رسیده است که آن را کاملا بشویید پس از آن خمیر آن مربوطه را آماده کرده و بر روی تابه سفالی کمی آرد بپاشید تا سطح تابه سفالی کاملا برای تولید نان مهیا گردد، سپس آن را بر روی اجاق گاز قرار دهید و حرارت را کمی افزایش دهید تا خمیر شما بر روی حرارت نسبتا زیاد پخته شود، در نظر داشته باشید که برای احتیاط بهتر آن را بر روی شعله پخش کن قرار دهید، برای کسب اطلاعات بیشتر لطفا به ویدئو های زیر را با دقت مشاهده کنید و الگو گیری کنید.

لطفا کلیک کنید!
طرز تهیه نان کشتا | (خلفه) از نان های محلی و خوشمزه استان گیلان

 



مطالب پربازدید:


 

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *