حساب کاربری

لطفا از حروف a-z,A-Z,0-9 استفاده نمایید - حداقل 5 کاراکتر

حداقل 8 کاراکتر

ماست زدن در ظرف سفالی + آموزش فوت و فن های محلی آن

به این نوشته امتیاز دهید

ماست زدن در ظرف سفالی یکی از لذت بخش ترین و در عین حال سنتی ترین روش تهیه ماست چکیده خانگی است که در پایان این مقاله شما می توانید به آسانی و درون منزل، ماستی سنتی و خوشمزه را تهیه کنید. لطفا با ما همراه باشید تا طرز صحیح و درست ماست زدن در ظرف سفالی را به شما عزیزان آموزش دهیم و پس از آن بتوانید خودتان ماستی چکیده و محلی را در منزل تهیه کنید و از خوردن آن نهایت لذت را ببرید.


ماست زدن در ظرف سفالی


برای تهیه ماست در ظروف سفالی به چه موادی نیاز داریم:

برای تهیه ماستی چکیده و محلی شما در ابتدا نیاز به کوزه ماست سفالی دارید، کوزه های سفالی از خاصیت مکندگی بسیار بالایی برخوردار می باشند و همین موضوع سبب کشیده شدن آب اضافی ماست و در نتیجه باعث تهیه ماستی چکیده می شود. برای تهیه کوزه ماست سفالی می توانید به فروشگاه اینترنتی گیلی شاپ مراجعه کرده و پس از بررسی های لازم اقدام به خرید انواع کوزه های ماست سفالی – پیاله ای و استوانه ای نمایید.


کوزه ماست سفالی


کوزه سفالی ماست


کوزه سفالی برای تهیه ماست


کوزه سفالی ماست چکیده


تهیه ماست کوزه ای


طرز تهیه ماست در ظرف سفالی چکیده و خوشمزه:

مواد لازم در طرز تهیه ماست در ظرف سفالی:

شیر: یک الی دو لیوان
ماست: به میزان لازم
با توجه به شیر مصرفی خود (به ازای هر یک لیتر شیر، یک و نیم قاشق غذا خوری ماست ریخته شود.)، قابلمه ای مناسب تهیه کرده و شیر را درون قابلمه سر ریز می کنیم و اجازه دهید تا شیر بر روی حرارت ملایم و آرام آرام گرم شود. هنگامی که شیر به نقطه جوش خود رسید، به مدت ده دقیقه آن را در این حالت قرار می دهیم تا کاملا بجوشد.

(این کار باعث می شود که ماست سفت تر شود.) سپس شیر را از قابلمه خارج می کنیم و آن را درون ظرف مورد نظری که از قبل آماده کرده ایم، به مدت ۴۰ دقیقه قرار می دهیم تا شیر بهدمای محیط برسد. (ظروف سفالی از بهترین و مناسب ترین ظروف در تهیه ماست خانگی است که باعث جذب آب اضافی و در نتیجه سفت تر شدن ماست می شود، طرز تهیه ماست در ظرف سفالی باعث ایجاد بافتی خوشمزه و تکرار نشدنی به ماست شما می دهد.) برای ادامه آموزش می توانید به وبلاگ گیلی شاپ مراجعه کنید.


تهیه ماست درون ظروف سفالی مخصوص


 

علیرضا تسلیمی
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

X