طرز تهیه نان کولبا | مرحله به مرحله + عکس

طرز تهیه نان کولبا

اگر به دنبال طرز تهیه نان کولبا استان گیلان می گردید، لطفا با ووبلاگ گیلی شاپ همراه باشید تا دستور پخت و تهیه این نان سنتی را به خوبی فرا بگیرید و بتوانید آن را در منزل تهیه کرده و روز خوبی را در کنار خانواده سپری کنید. نان های محلی استان گیلان در کنار غذاهای محلی این استان از طعمی بی نظیر و دل چسبی برخوردار هستند، نان کولبا یکی از نان های محلی استان گیلان است که در تهیه این نان از آرد، تخم مرغ، کشمش، و… استفاده می کنند. در این مطلب قصد داریم طرز تهیه نان کولبا را به شما آموزش دهیم، لطفا با ما همراه باشید.


نان محلی استان گیلان
طرز تهیه نان کولبا

مواد لازم در طرز تهیه نان کولبا :

  • آرد: یک کیلوگرم
  • شکر: یک لیوان
  • کره: 100 گرم
  • خمیر مایه: یک قاشق غذاخوری
  • بیکینگ پودر: یک قاشق چای خوری
  • شیر: دو لیوان
  • دارچین: دو قاشق مربا خوری
  • زردچوبه: دو قاشق غذا خوری
  • کشمش: یک لیوان (اختیاری)

طرز تهیه نان کولبا گیلان | خوشمزه و خوش طعم:

آرد را ابتدا با بیکینگ پودر و شکر مخلوط می کنیم و در ظرفی جداگانه قرار می دهیم، شیر را بر روی حرارت قرار می دهیم تا کمی داغ شود و سپس کره را داخل آن اضافه می کنیم. سپس مخلوط آرد و بیکینگ پودر را به محتویات درون ظرف شیر و کره اضافه می کنیم و مخلوط را به خوبی هم میزنیم تا خمیری یک دست حاصل شود. (با توجه به حالت خمیرتان می توانید مقدار شیر را متناسب با آن اضافه کنید.)


نان محلی استان گیلان
طرز تهیه نان کولبا

برای این که نان ما دارای رنگ خوبی باشد به آن کمی زردچوبه اضافه می کنیم، در صورت تمایل می توانید از کشمش نیز برای خوش طعم کردن نان استفاده کنید. مایه خمیر را به میزان یک ساعت در گوشه ای قرار می دهیم تا مایه خمیر ور بیاید، سپس خمیر را به تکه های کوچک تقسیم می کنیم و درون فر با حرارت 180 درجه سانتی گراد و به مدت نیم ساعت قرار می دهیم تا نان ما به خوبی پف کند، نان شما آماده است، امیدواریم از طعم و مزه نان کولبا نهایت لذت را ببرید. این بود نگاهی به طرز تهیه نان کولبا گیلان و امیدواریم از این دستور آشپزی نهایت لذت و استفاده را برده باشید، اگر تجربه پخت نان کولبا را دارید می توانید در زیر همین پست، تجربه خود را برای ما بنویسید تا سایر دوستان نیز از تجربیات شما استفاده لازم را ببرند.


 

گیلی شاپ
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *