طرز تهیه بادمجان کباب شمالی را که یکی از غذاهای محلی استان گیلان است، در وبلاگ گیلی شاپ دنبال کنید. لازم به ذکر است که بادمجان از اصلی ترین مواد تشکیل دهنده این غذای محلی و خوشمزه گیلانی است و ما در ادامه قصد داریم بهترین، متفاوت ترین و دوست داشتنی ترین طرز تهیه بادمجان کباب شمالی را مورد بررسی قرار دهیم، لطفا با ما همراه باشید.
مواد لازم در طرز تهیه بادمجان کباب شمالی :
- مغز گردوی سابیده شده: ۳ الی ۴ قاشق غذاخوری
- بادمجان متوسط: 6 عدد
- گوجه فرنگی: ۵ عدد
- پیاز متوسط: ۴ عدد
- ریحان خشک شده: ۳ قاشق غذاخوری
- رب انار: ۲ قاشق غذاخوری
- رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل: به میزان لازم
مراحل تهیه این غذای محلی و خوشمزه:
ابتدا در انتخاب بادمجان ها نهایت دقت را داشته باشید و حتما بادمجان های بدون دانه را انتخاب کنید تا مزه غذای شما به تلخی نزند، از قبل به مدت دو ساعت تمام بادمجان ها را پوست می کنیم و از ابتدا تا انتهای آن را برش می زنیم به طوری که مواد ما در درون بادمجان قرار بگیرد. سپس بادمجان ها را درون تابه ای سرخ می کنیم تا رنگ آن طلایی شود. حال می توانید گوجه فرنگی ها را از وسط نصف کنید و درون تابه بیندازید تا همراه بادمجان ها سرخ شود.
در تابه ای جداگونه پیاز را رنده کنید و کمی تفت دهید، سپس به ترتیب رب انار و گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید و تمامی مواد را به خوبی باهم مخلوط کنید. پس از اینکه مواد به خوبی باهم ترکیب شدند، ریحان خشک شده را به همراه مغز گردو و کمی نمک و فلفل به درون تابه ریخته و اجازه می دهیم تا مواد کاملا با هم ترکیب شوند. به کمک مواد آماده شده، درون بادمجان ها را پر کرده و به محتویات تابه نصف لیوان آب اضافه کنید، بادمجان ها را درون تابه بچینید و بر روی حرارت ملایم اجازه دهید تا مواد به آرامی بپزد، پس از یک ساعت غذای شما آماده است.