طرز تهیه ناب ترین اناربیج گیلان!

اناربیج

اناربیج یا انارآویج یکی از زیبا ترین و لذیذ ترین خورشت های محلی استان گیلان است که می خواهیم در این آموزش به طرز تهیه خورشت اناربیج گیلانی بپردازیم، چنانچه به سایر غذاهای محلی گیلان علاقه دارید می توانید آموزشات پخت و طرز تهیه آن ها را در وبلاگ گیلی شاپ دنبال کنید. این خورشت محلی یکی از خورشت های فوق العاده خوشمزه و پرطرفدار استان گیلان است، که در تهیه آن از رب انار، گردوی سابیده شده، گوشت چرخ کرده و… استفاده می شود. رب انار چاشنی اصلی این غذا است. ما در این مطلب قصد داریم دستور پخت محبوب ترین غذای محلی گیلان را مورد بررسی قرار دهیم، با ما همراه باشید، در ضمن اگر به دنبال تهیه و خرید سبزیجات محلی گیلان هستید می توانید در بخش محصولات انواع سبزیجات محلی گیلان را مشاهده کنید. در ابتدا پیشنهاد می کنیم فیلم زیر را از سرکار خانم نجاتی مشاهده کنید.

 

 

مواد لازم در طرز تهیه خورشت اناربیج گیلانی + دستور پخت و طرز تهیه آن

برای آن که بتوانید این خورشت محبوب و بسیار دوست داشتنی را در منزل تهیه کنید نیاز است تا از برخی از مواد در آماده سازی آن استفاده کنید، اما این خورشت محلی از چه موادی تشکیل شده است:

 

رب انار یا آلوچه دو قاشق غذا خوری
جعفری، تره، خالواش، نعناع 300 گرم
گوشت چرخ کرده 400 گرم
گردوی سابیده شده 300 گرم
آبغوره یا آب انار یک لیوان
پیاز یک عدد
نمک، فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم

 

لازم به ذکر است که اگر قصد دارید این خورشت محلی گیلان را تهیه کنید و به دنبال انواع سبزیجات محلی آن هستید، می توانید در فروشگاه گیلی شاپ انواع سبزیجات محلی گیلان را با قیمت و کیفیتی بسیار مناسب تهیه کنید. این بود نگاهی به مواد اولیه طرز تهیه خورشت محبوب گیلانی ها، ما در ادامه به معرفی و بررسی نحوه پخت این غذا خواهیم پرداخت، ما را همراهی کنید.

در واقع خورشت محبوب و پرمصرف اناربیج مشابه خورشت فسنجان است، با این تفاوت که در آنارآویج به جای گوشت مرغ از گوشت گوسفند آن هم به شکل کوفته قلقلی استفاده می شود. در مرحله اول آب انار یا آبغوره را به همراه کمی نمک، فلفل و زردچوبه درون ظرفی مناسب بر روی حرارت قرار دهید و کمی صبر کنید تا تمامی مواد درون ظرف کمی بجوشد، سپس گردوی سابیده شده را به همراه یک لیوان آب سرد به محتویات ظرف اضافه کنید و به مدت ۲ الی ۳ ساعت این مواد را بر روی حرارت قرار دهید و در حین جوشیدن مواد درون ظرف، گردو بتواند روغن اضافی خود را پس بدهد.د(در این مدت زمانی ۳ ساعته باید به طور مداوم مواد را هم بزنید و به مخلوطمان آب سرد اضافه کنیم.)

 

خورشت اناربیج

 

در این بین تابه ای را بر روی حرارت می گذاریم و 250 گرم از سبزی های موجود را همراه با کمی روغن درون تابه سرخ می کنیم و از ۵۰ گرم دیگر آن در تهیه کوفته قلقلی ها استفاده خواهیم کرد، پس از آن که سبزی ها درون تابه تفت خوردند آن ها را به خورشت در حال جوشمان اضافه می کنیم و اجازه می دهیم به مدت یک ساعت دوباره تمامی مواد در کنار هم به آرامی پخت شوند.

حال نوبت به تهیه و آماده کردن کوفته قلقلی ها می رسد، در یک ظرفی جداگانه گوشت چرخ کرده، پیاز، نمک، فلفل و مابقی سبزیجات را باهم مخلوط می کنیم و تمامی مواد را به خوبی با هم ورز می دهیم، سپس مقداری از مواد را بر روی کف دست می ریزیم و آن را به شکل دایره در می آوریم. (به دلیل وا نرفتن و حفظ نمودن شکل ظاهری کوفته ها آن ها را در تابه ای جداگانه پس از شکل دادن تفت دهید و صبر کنید به مدت یک ساعت به همراه آب انار درون ظرف بجوشد.) این بود نگاهی کامل به تهیه خورشت دوست داشتنی و خوشمزه گیلانی ها، امیدواریم این آموزش مورد نظر و توجه شما عزیزان قرار گرفته باشد، چنانچه در خصوص نحوه آموزش سوالاتی داشتید می توانید در بخش نظرات با ما در میان بگذارید تا در کمترین زمان ممکن به تمامی سوالات شما پاسخی مثبت و سازنده ارائه دهیم.

 

[irp posts=”1520″ name=”راهنمای قدم به قدم طرز تهیه خورشت فسنجان شمالی”]

 

طرز تهیه محبوب ترین غذای گیلانی در گمج سفالی

برای آن که این خورشت را در ظرف های مناسب خود پخت کنید نیاز است تا از گمج سفالی استفاده کنید. گمج یکی از معروف ترین و پراستفاده ترین ظروف سفالی گیلان است که در آن می توان به تهیه و طبخ انواع غذاهای محلی گیلان پرداخت، کیفیت و طعم بی نظیری که گمج به غذا های مصرفی شما می بخشد غیرقابل انکار است و شما می توانید با کیفیت بسیار بالایی به تهیه انواع خوراک گیلان بپردازید. لازم به ذکر است که تمامی محصولات سفالی لعاب دار این مجموعه از کیفیت بسیار بالایی برخوردار می باشند و در ساخت تمامی آن ها از جوهر های گیاهی استفاده شده است و عملا به هیچ عنوان سرطان زا نمی باشند. حال چنانچه به دنبال تهیه و خرید گمج نیز هستید می توانید با مراجعه به فروشگاه گیلی شاپ این محصول بسیار خاص و دوست داشتنی را سفارش دهید تا در کمترین زمان ممکن به دست شما عزیزان برسد و زین پس بتوانید این خورشت محبوب گیلانی را در آن تهیه و طبخ کنید.

 

خورشت اناربیج

                                                                                    خورشت اناربیج گیلانی

پاسخ به سوالات رایج کاربران در خصوص این خورشت گیلانی

بسیاری از شما عزیزان در خصوص اناربیج سوالات بسیار منحصر به فرد و جالبی را از ما پرسیدید که در این قسمت قصد داریم به تمامی آن ها پاسخ دهیم. لطفا با ما همراه باشید تا بتوانید به مهم ترین سوالات این حیطه پاسخ دهید.

 

تاریخچه اناربیج

اناربیج یکی از غذاهای محلی و سنتی استان گیلان است که همانطور که در مطالب فوق به آن اشاره شد از گردو، سبزیجات محلی گیلان همانند تره، جعفری، گشنیز، نعنا، خلواش و چوچاق و… تهیه شده است.

 

اناربیج، مال کجاست

به طور یقین می توانیم بگوییم اناربیج از غذاهای بسیار پرطرفدار و لذیذ استان گیلان بوده که از کیفیت بسیار منحصر به فردی نیز تهیه شده است و ما نیز در این آموزش سعی نمودیم به طور کامل این غذای سنتی را به شما عزیزان آموزش دهیم.

 

خورشت اناربیج

                                                                           طرز تهیه خورشت اناربیج گیلانی

طرز تهیه خورش متنجان

خورشت متنجان نیز از دیگر غذاهای محلی گیلان می باشد مه در مقاله ای جداگانه حتما به معرفی و بررسی آن خواهیم پرداخت.

 

خورشت اناردون

خورشت اناردون نیز همانند خورشت متنجان از غذاهای محلی گیلان است که در ادامه به معرفی و بررسی آن خواهیم پرداخت.

 

طرز تهيه كال كباب گيلاني

شما عزیزان می توانید در مقاله طرز تهیه کال کباب گیلانی ، روش پخت این غذای پرطرفدار و بسیار لذیذ گیلان را به دست آورید.

 

طرز تهيه كال كباب گيلاني

 

گمج کباب گیلان

برای آن که بتوانید گمج کباب خاص گیلان  را با کیفیت بسیار بالایی در منزل تهیه کنید لازم است تا به مقاله “طرز تهیه گمج کباب گیلانی” مراجعه کنید.

 

 

اناربیج در گمج

 

جمع بندی مقاله طرز تهیه خورشت اناربیج گیلانی

این بود نگاهی به طرز تهیه اناربیج گیلانی ها که در آن از روش های سنتی و قدیمی این منطقه بهره بردیم. اگر شما تجربه پخت و یا مزه این غذای محلی را دارید، لطفا با ما و سایر کاربران در زیر همین پست، در میان بگذارید. چنانچه به آشپزی گیلان و غذاهای محلی گیلان علاقه بسیار زیادی دارید می توانید در قسمت وبلاگ گیلی شاپ این آموزشات را دنبال کنید.

 

اناربیج گیلانی | طرز تهیه اناربیج

 

روش های اسرار آمیز در طرز تهیه اناربیج محلی و محبوب گیلانی ها

اناربیج نیز همانند سایر غذاهای محلی گیلان دارای اسرار شگفت انگیزی می باشد، به همین منظور لطفا در ادامه با ما همراه باشید تا به معرفی این تکنیک های خارق العاده بپردازیم:

1- شما عزیزان می توانید در ابتدا کوفته قلقلی ها را در مقدار مناسبی روغن تفت دهید و سپس به محتویات خورشت خود اضافه کنید.

2- این نکته را از ذهن خود هیچگاه بیرون نکنید که برای تهیه این خورشت میزان نعنا و سبزی های محلی شمالی را کمتر از سایر سبزی ها در نظر بگیرید.

3- چنانچه دسترسی به سبزیجات محلی گیلان ندارید می تواتید به وب سایت گیلی شاپ مراجعه کرده و آن را سفارش دهید.

4- از رب اناری باکیفیت و بسیار غلیظ استفاده کنید.

5- به جای استفاده از سبزی خالواش می توانید از نعناع استفاده کنید، به شرطی که مقدار آن را افزایش دهید.

6- در اصل برای تهیه این غذای محلی از رب انار سیاه و ترش اسنفاده می شود اما بنا به هر دلیلی چنانچه نخواستید از رب انار ترش استفاده کنید می توانید از رب انار ملس بهره مند شوید.

7- می توانید برای ایجاد شوک در غذا، هر از گاهی مقداری آب سرد یا تکه های یخ را به خورشت اضافه کنید تا عملا روغن بیاندازد.

 

[irp posts=”5900″ name=”طرز تهیه پنیر برشته گیلانی | به روشی کاملا سنتی و محلی”]

 

دوست دارید با سایر غذاهای محلی گیلان آشنا شوید:

برای آن که بتوانید با سایر غذاهای محلی گیلان اشنا شوید، می توانید به دسته “معرفی غذاهای محلی گیلان” مراجعه کنید. در این دسته شما با گروه بسیار زیادی از غذاهای خاص و منحصر به فرد گیلان آشنا خواهید شد و به خوبی خواهید توانست آن ها را با کیفیت بسیار بالایی در منزل خود تهیه کنید. چنانچه قصد غذاهای محلی خود را با کیفیت بسیار بالایی سرو کنید به شما پیشنهاد می کنیم تا از گمج سفالی استفاده کنید، زیرا این محصول با افزایش مدت پخت مواد غذایی می تواند لذت بی چون و چرای اشپزی را به شما هدیه دهد. خورشت اناربیج گیلانی نیز از این دسته از موارد می باشد.

 

لینک های کوتاه کننده این مطلب

https://bit.ly/2SnA3v9 | http://bit.do/anarbij

[vc_row][vc_column][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

5/5 - (4 امتیاز)
گیلی شاپ
دیدگاه کاربران
10 دیدگاه
  • محسن 25 بهمن 1398 / 17:03

    سلام من عاشق اناربیچ هستم و اومدم شمال دوبار خوردم و واقعا دوست داشتم مزه این غذای لذیذ رو

    • علیرضا تسلیمی 27 بهمن 1398 / 10:28

      ممنون محسن جان 🙂

  • رادمهر 26 مهر 1398 / 01:06

    سلام ممنونم خیلی عالی بود. اناربیج سنتی رو فقط باید تو گماج پخت.

    • علیرضا تسلیمی 27 مهر 1398 / 11:14

      سلام، خواهش می کنیم.

  • شقایق 27 تیر 1398 / 21:51

    سلام واقعا مرررررررررررررررررسیییییی عالی بود😘😘😘

    • علیرضا تسلیمی 27 تیر 1398 / 22:30

      سلام، بسیار خرسندیم از این موضوع. چنانچه قصد دارید اطلاعات کامل تری در خصوص غذاهای محلی گیلان به دست بیارید می توانید به قسمت زیر مراجعه کنید.
      .
      https://gilishop.ir/category/blog/ghazahay-mahalli-gilan/

  • زهرا سادات 27 تیر 1398 / 15:15

    مرسی از این همه اطلاعات خوب و جامعتون، واقعا عالی بود و استفاده کردیم در ضمن فیلمی هم که در خصوص آشپزی این غذا از خانوم نجاتی هم گذاشتید عالی بود.

    • علیرضا تسلیمی 27 تیر 1398 / 22:29

      سلام، خواهش می کنیم، بسیار خوشحالیم که مطلب موردنظر مورد توجه شما قرار گرفته است. اگر مایل هستید به سایر مطالب در این حوزه مراجعه کنید:
      https://gilishop.ir/category/blog/ghazahay-mahalli-gilan/

  • زهرا 21 تیر 1398 / 02:12

    سلام به جرئت میتونم بگم کامل ترین آموزشی بود که توی اینترنت خودم. مرسی و موفق باشید..

    • علیرضا تسلیمی 21 تیر 1398 / 17:14

      سلام، بسیار خرسندیم از این موضوع

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *