حساب کاربری

لطفا از حروف a-z,A-Z,0-9 استفاده نمایید - حداقل 5 کاراکتر

حداقل 8 کاراکتر

طرز تهیه کال کباب گیلانی | مرحله به مرحله

به این نوشته امتیاز دهید

طرز تهیه کال کباب گیلانی را به همراه فوت و فن های آن را می توانید در بلاگ گیلی شاپ دنبال کنید. کال کباب یکی از پیش غذاهای محلی و سنتی استان گیلان است که از محبوبیت خاصی در بین گیلانیان برخوردار است. در طرز تهیه این غذای محلی از بادمجان، مغز گردوی سابیده شده، سیر، سبزی های محلی و… استفاده می شود، در این مطلب قصد داریم دستور پخت کال کباب سنتی و محلی استان گیلان را مورد بررسی قرار دهیم، لطفا با ما همراه باشید.



کال کباب
طرز تهیه کال کباب گیلانی

مواد لازم در طرز تهیه کال کباب گیلانی :

  • بادمجان درشت: پنج عدد
  • سیر: یک و نیم بوته
  • مغز گردوی سابیده شده: ۱۰۰ گرم
  • آب غوره یا انار ترش: نیم فنجان
  • چوقاق، خالواش، نعنا: دو قاشق غذا خوری
  • نمک و فلفل: به میزان لازم

مراحل تهیه کال کباب گیلانی و خوش طعم :

ابتدا بادمجان ها را به طور کامل بشویید و یک برش طولی بر روی هرکدام از آن ها ایجاد نمایید. سپس آن ها را بر روی حرارتی ملایم و یا درون فر (با حرارت ۳۵۰ درجه سانتی گراد) قرار دهید تا تمامی نقاط آن پخته شود. سپس پوست بادمجان ها را از بدنه آن ها جدا کنید و در صورت وجود دانه، آن ها را نیز خارج کنید. (در صورت جدا نکردن دانه ها ممکن است مزه غذای شما کمی به تلخی بزند) سپس بادمجان های آماده شده را درون ظرفی بزرگ به همراه چند حبه سیر، سبزیجات معطر، مغز گردو سابیده شده، نمک و فلفل قرار دهید و با گوشت کوب آن ها را به طور کامل له کنید. غذای شما آماده است. امیدوارم از طعم بی نظیر این غذای سنتی و محلی اسان گیلان نهایت لذت را برده باشید.


کال کباب
طرز تهیه کال کباب گیلانی

جمع بندی:

این بود نگاهی به طرز تهیه کال کباب گیلانی ، امیدواریم از این آموزش نهایت لذت و استفاده را برده باشید. در صورتی که تجربه پخت و یا مزه کال کباب اصیل گیلان را دارید، می توانید در بخش نظرات با ما و سایر کاربران در میان بگذارید.


 

علیرضا تسلیمی
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

X