در این مقاله از وبلاگ گیلی شاپ قصد معرفی و بررسی مزایای استفاده از کوزه ماست سفالی را خواهیم داشت و قصد داریم شما عزیزان را با نحوه استفاده از این محصول سفالی آشنا سازیم، لطفا در ادامه با ما همراه باشید تا از خاصیت های شگفت انگیز و ویژه این محصول آشنا شوید.
کوزه ماست سفالی چیست؟
کوزه ماست سفالی یکی از متدوال ترین و پرمصرف ترین محصولات سفالی استان گیلان می باشد که می توانید از آن برای تهیه و تولید ماستی کاملا چکیده و سنتی استفاده کنید، توجه داشته باشید که طعم و کیفیت ماست هایی که در کوزه ماست سفالی تهیه می شوند قابل مقایسه با سایر ماست های موجود در بازار نیست و طعم و مزه بسیار لذیذ و دلچسبی دارد.
چطور می توانیم در کوزه سفالی ماست تهیه کنیم؟
برای ” تهیه ماست در کوزه سفالی ” می توانید به مقاله مربوطه مراجعه کنید تا به صورت کامل با نحوه تهیه ماستی کاملا چکیده و محلی آشنا شوید.
نحوه کار با کوزه ماست سفالی به چه صورت است؟
برای استفاده از این محصول ابتدا آن را کاملا بشویید و اجازه دهید تا خشک شود، سپس درون آن مقداری آب قرار دهید و آن را در مکانی قرار دهید تا کاملا آب بندی شود سپس پس از گذشت 5 الی 10 ساعت آب آن را خالی نموده و از آن استفاده کنید.
مزایای استفاده از کوزه ماست سفالی چیست؟
این محصول نیز همانند سایر محصولات سفالی گیلان دارای خواص ویژه و منحصر به فردی است که بدین واسطه آن را از سایر ظروف سفالی ممتاز و متمایز می کند، کوزه ماست یک محصول بسیار مناسب برای رستوران ها، قهوه خانه ها، کافه های سنتی و تالار های عروسی است که می توانند محیط کار خود را کاملا سنتی، زیبا و چشم گیر کنند اما مزایای استفاده از کوزه ماست سفالی عبارتند از:
زیبایی و سنتی نمودن محیط
جذب آب اضافی ماست و تهیه آن به صورت کاملا چکیده
طراحی بسیار زیبا و کاربردی
سهولت در مصرف و استفاده از آن
و….
چطور می توانم کوزه آب سفالی را تهیه کنم؟
برای تهیه و خرید کوزه ماست سفالی می توانید به وب سایت گیلی شاپ مراجعه کنید و پس از تهیه آن از مزایای بی نظیر آن بهره مند شوید.
چطور می توانم سایر محصولات سفالی گیلان را مشاهده کنم؟
برای تهیه و خرید سفال گیلان می توانید به وب سایت اینترنتی گیلی شاپ مراجعه کنید تا زین پس بتوانید در صفحه مربوطه انواع محصولات گیلان را مشاهده کنید و آن ها را با قیمت و کیفیتی بسیار مناسب تهیه کنید.
کوزه ماست سفالی خام یا لعاب دار؟
قطعا خام، به دلیل ماهیت استفاده از ظروف سفالی باید حتما از ویژگی خام این محصول بهره مند شد زیرا استفاده از لعاب می تواند باعث از بین بردن خاصیت این محصول شود.
آیا ماست مصرفی مزه خاک به خود نمی گیرد؟
خیر، چنانچه این محصول به صورت کاملا صحیح و استاندارد آب بندی شود دیگر طعم خاک را به خود نخواهد گرفت. تنها کافی است آب مصرفی خود را درون این کوزه قرار دهید و پس از گذشت سه الی چهار ساعت مصرف کنید.
مطالب مرتبط:
- ماست زدن در ظرف سفالی + آموزش فوت و فن های محلی آن
- خرید سفال گیلان | گمج سفالی | کوزه آب | کوزه ماست| و..
- خرید ظروف گلی و سفالی گیلان | (تا ۱۰ درصد تخفیف) | تحویل درب منزل
- بررسی و خرید تابه سفالی | (۱۰ درصد تخفیف) | تهیه نان محلی در منزل
- خرید دیزی سفالی | (تا ۱۰ درصد تخفیف)| تحویل درب منزل| در مدل های خام و لعاب دار