خورشت شش انداز یکی از غذاهای محلی استان گیلان است که بادمجان و گردوی سابیده شده از اصلی ترین ماده غذایی استفاده شده در این خورشت محلی است. در ادامه مطلب قصد داریم طرز تهیه خورش شیش انداز گیلانی را باهم بررسی کنیم، لطفا با ما همراه باشید.
مواد لازم در طرز تهیه خورش شیش انداز گیلانی :
-
بادمجان: 7 الی 8 عدد
-
گردو آسیاب شده: 200 گرم
-
پیاز: یک عدد
-
آب مرغ: یک پیمانه
-
رب انار: دو قاشق سوپ خوری
-
گلپر، نمک و فلفل: به میزان لازم
- شکر: در صورت تمایل
طرز تهیه خورش شیش انداز محلی و خوشمزه گیلان:
ابتدا پیاز ها را به صورت خلالی خرد کنید و آن ها را درون قابلمه ای مناسب بریزید و با مقدار کمی روغن تفت دهید تا پوست آن ها به رنگ طلایی در بیاید، گردوی آسیاب شده را به درون قابلمه اضافه کنید و پس از کمی تفت خوردن شاهد تغییر رنگ گردو ها خواهید بود، در این زمان آب مرغ را اضافه کنید و به همراه آن یک پیمانه آب ولرم را درون ظرف قرار دهید، حرارت را کمی ملایم کنید و درپوش قابلمه را بزارید تا مواد درونی قابلمه آرام آرام پخته شود.
در این فاصله بادمجان های خام را پوست بگیرید و کمی نمک به آن اضافه کنیدف به مدت 10 الی 15 دقیقه صبر کنید و سپس آن ها را به شکل مکعب های کوچک برش بزنید، تابه ای مناسب فراهم کنید و آن ها را درون تابه کمی سرخ کنید اما مراقب باشید که رنگ بادمجان ها خیلی سرخ و یا خیلی تیره نشوند، سپس آن ها را از درون تابه خارج کنید و در گوشه ای بگذارید.