در این مقاله از گیلی شاپ قصد داریم برای آن دسته از عزیزانی که از فروشگاه محبوب خودشان تابه سفالی را خرید کرده اند آموزش طرز استفاده از تابه سفالی برای اولین بار را در اختیار آن ها قرار دهیم تا بتوانند در منزل و به آسانی از تابه سفالی پخت نان استفاده کنند، از این رو لطفا تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید تا به صورت تصویری و ویدئویی این اموزش را در اختیار شما عزیزان قرار دهیم.
تابه سفالی چیست؟
تابه سفالی یک محصول بسیار کاربردی و زیبا می باشد که از آن در تهیه و تولید نان های خانگی استفاده می شود از این رو همواره در نظر داشته باشید که این محصول یک محصول کاملا سنتی، مدرن و کلاسیک می باشد که تهیه و تولید آن به روشی کاملا سنتی و به کمک دست انجام شده است، از این رو کیفیت این محصول بسیار بسیار حائز اهمیت می باشد. اما در ادامه طرز استفاده از تابه سفالی را به شما عزیزان اموزش خواهیم داد.
آیا تابه سفالی همان ساج است؟
بله، تابه سفالی هیچ تفاوتی با ساج سفالی ندارد! تنها تفاوتی که دارد این است که نام این محصول در فرهنگ گیلانیان به تابه و در کل کشور به نام ساج شناخته می شود. از این رو اکثر افراد این محصول را با نام ساج می شناسند!
طرز استفاده از تابه سفالی برای اولین بار
پس از آن که تابه سفالی را تهیه نمودید، نوبت به آن رسیده است که آن را کاملا بشویید پس از آن خمیر آن مربوطه را آماده کرده و بر روی تابه سفالی کمی آرد بپاشید تا سطح تابه سفالی کاملا برای تولید نان مهیا گردد، سپس آن را بر روی اجاق گاز قرار دهید و حرارت را کمی افزایش دهید تا خمیر شما بر روی حرارت نسبتا زیاد پخته شود، در نظر داشته باشید که برای احتیاط بهتر آن را بر روی شعله پخش کن قرار دهید، برای کسب اطلاعات بیشتر لطفا به ویدئو های زیر را با دقت مشاهده کنید و الگو گیری کنید.
چه نان هایی را می توان بر روی تابه سفالی پخت نمود؟
شما هر نوع نانی را می توانید بر روی تابه سفالی قرار دهید، از جمله نان لواش، نان های محلی و… البته این مورد را نیز در نظر داشته باشید که برای استفاده بهتر از این محصول می توانید از وردنه چوبی و تخته گوشت چوبی استفاده کنید.
از کجا می توانم اقدام به تهیه و خرید تابه سفالی کنم؟
برای آن که بتوانید این محصول بسیار زیبا و سنتی را تهیه و خریداری کنید می توانید به قسمت صنایع دستی گیلان >> سفال گیلان >> تابه سفالی یا ساج مراجعه کنید.
مطالب پربازدید:
- طرز تهیه کباب ترش گیلانی | محبوب ترین غذای شمالی + نکات فوق العاده خوشمزه کننده آن
- معرفی ۱۰ مورد از مهم ترین خواص کوزه آب سفالی
- خرید گمج در اردبیل (تحویل درب منزل) – ۱۰ درصد تخفیف
- خرید گمج در ارومیه (تحویل درب منزل) – ۱۰ درصد تخفیف
- طرز تهیه بادمجان کباب شمالی | به همراه عکس و ویدئوی طبخ آن