دلیل افتادن نان در تنور چیست؟

دلیل افتادن نان در تنور چیست؟

اگر به دنبال پاسخ مناسبی برای “علت نچسبیدن خمیر به تنور چیست؟” هستید در این بخش از فروشگاه اینتنرتی گیلی شاپ با ما همراه باشید تا اطلاعات کاملی در این خصوص در اختیار شما عزیزان قرار دهیم. همچنین می خواهیم به بررسی این موضوع بپردازیم که دلیل افتادن نان در تنور چیست؟ بنابراین اگر شما نیز در هنگام پخت نان با استفاده از تنور سفالی شاهد افتادن آن هستید، این مقاله را به هیچ عنوان از دست ندهید.

 

علت نچسبیدن خمیر به تنور چیست؟ علت افتادن نان در تنور گازی؟

اگر شما نیز شاهد عدم چسبیدن درست و صحیح خمیر به بدنه تنور هستید و به دنبال پاسخی مناسب برای رفع این پرسش می گردید این مقاله می تواند به تمامی سوالات شما در این زمینه پاسخ دهد! در پاسخ به این سوال می توانیم بگوییم که دلایل متنوع ای برای رخ دادن این عارضه وجود دارد که با بررسی و رفع این موارد می توانید باعث جلوگیری از افتادن نان در تنور شوید.

  1. دمای آب ای که برای تهیه خمیر استفاده می شود بالا است. بهتر است دمای آب را در این مرحله کنترل کنید.
  2. میزان نمک استفاده شده در خمیر زیاد است. بهتر است از میزان نمکی که در خمیر استفاده می کنید، مطلع باشید و میزان آن را به خوبی کنترل کنید.
  3. اگر 2 نکته فوق را اجرا نموده اید، اما هنوز علت افتادن نان در تنور گازی برطرف نشده است، این بار به محل نصب تنور گازی یا سفالی خود دقت کنید. قرار گرفتن تنور در مقابل جریان هوای شدید می تواند از دلایل اصلی نچسبیدن خمیر به تنور و افتادن آن باشد.

 

بنابراین 3 مورد فوق از مهم ترین دلیل افتادن نان در تنور سفالی است! اگر نمی خواهید چنین اتفاقی بیافتد لطفا موارد فوق را با دقت مطالعه کنید و در سری های آینده سعی کنید میزان نمک و دمای آب را در تهیه خمیر به صورت کنترل شده ای استفاده کنید. بنابراین امیدواریم به سوال کلیشه ای و اصلی خود “چرا نان از روی تنور می افتد” رسیده باشید.

4.2/5 - (8 امتیاز)
گیلی شاپ
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *