دلیل افتادن نان در تنور چیست؟

دلیل افتادن نان در تنور چیست؟

اگر به دنبال پاسخ مناسبی برای “علت نچسبیدن خمیر به تنور چیست؟” هستید در این بخش از فروشگاه اینتنرتی گیلی شاپ با ما همراه باشید تا اطلاعات کاملی در این خصوص در اختیار شما عزیزان قرار دهیم. همچنین می خواهیم به بررسی این موضوع بپردازیم که دلیل افتادن نان در تنور چیست؟ بنابراین اگر شما نیز در هنگام پخت نان با استفاده از تنور سفالی شاهد افتادن آن هستید، این مقاله را به هیچ عنوان از دست ندهید.

 

علت نچسبیدن خمیر به تنور چیست؟

اگر شما نیز شاهد عدم چسبیدن درست و صحیح خمیر به بدنه تنور هستید و به دنبال پاسخی مناسب برای رفع این پرسش می گردید این مقاله می تواند به تمامی سوالات شما در این زمینه پاسخ دهد! در پاسخ به این سوال اینطور کی توانیم بیان کنیم که دو دلیل رایج برای نچسبیدن نان به تنور سفالی وجود دارد و آن هم این است که:

  1. دمای آب ای که برای تهیه خمیر استفاده می شود بالا است.
  2. میزان نمک استفاده شده در خمیر زیاد است.

 

بنابراین 2 مورد فوق از مهم ترین دلیل افتادن نان در تنورسفالی است! اگر نمی خواهید چنین اتفاقی بیافتد لطفا موارد فوق را با دقت مطالعه کنید و در سری های آینده سعی کنید میزان نمک و دمای آب را در تهیه خمیر به صورت کنترل شده ای استفاده کنید. بنابراین امیدواریم به سوال کلیشه ای و اصلی خود “چرا نان از روی تنور می افتد” رسیده باشید.

0/5 ( 0 نظر )
گیلی شاپ
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *