پخت نان با ساج

اگز شما نیز از علاقه مندان به تهیه و طبخ نان با استفاده از ساج هستید، لطفا در این بخش با گیلی شاپ همراه باشید تا اطلاعات کاملی از نحوه پخت نان با ساج سفالی را به دست آورید. همان طور که می دانید ساج یک محصول بسیار مناسب و ایده آل برای تهیه نان در منزل است که به راحتی این امکان را به شما می دهد تا بتوانید با لذت بیشتری در خانه و بر روی اجاق گاز، هیزم، آتش، ذغال و… نان خود را با کیفیت و  در سلامت بالایی تهیه کنید.

 

نحوه پخت نان با ساج به چه شکل است؟

در ابتدا شما برای تهیه نان در منزل به موارد زیر احتیاج دارید تا بتوانید با استفاده از این موارد در منزل به خوبی نان خود را پخت کنید، این موارد به شرح زیر است:

  1. نیاز به یک وردنه چوبی مناسب برای پخش نان — برای تهیه و خرید وردنه، می توانید به بخش “وردنه چوبی” مراجعه کنید.
  2. نیاز به یک تخته چوبی گرد برای قرار دادن خمیر و پهن کردن آن توسط وردنه — برای تهیه و خرید تخته گوشت، می توانید به بخش “تخته گوشت چوبی” مراجعه کنید.
  3. نیاز به ساج سفالی برای پخت نان — برای تهیه و خرید ساج، می توانید به بخش “خرید ساج” مراجعه کنید.

 

پس از این که این مواد را آماده ساختید می توانید به خوبی با استفاده از ساج، وردنه، تخته گوشت و آرد مناسب شیرینی پزی یک نان بسیار خوشمزه و خوش طعم درست کنید. برای آن که بتوانید نحوه استفاده از ساج را به خوبی بدانید، می توانید از ویدئو زیر استفاده کنید.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *