حساب کاربری

لطفا از حروف a-z,A-Z,0-9 استفاده نمایید - حداقل 5 کاراکتر

حداقل 8 کاراکتر

مزایای استفاده از ظروف سفالی خام و لعاب دار

به این نوشته امتیاز دهید

در این مقاله قصد داریم مزایای استفاده از ظروف سفالی خام و لعاب دار را برای شما عزیزان به طور کامل شفاف سازی نماییم، پس با ما همراه باشید. ظروف سفالی خام و لعاب دار از مناسب ترین ظروف در امر پخت و پز است، اکنون تحقیقات نشان می دهد که سرو غذا در این ظروف فوایدی نیز به همراه دارد. ظروف سفالی علاوه بر زیبایی، برای سلامت نیز مفید است. به گفته برخی از کارشناسان بهتر است استفاده از ظروف پلاستیکی و فلزی را کاهش داده و به استفاده از ظروف سفالی روی بیاوریم.


خرید سفال ارزان


بررسی مزایای استفاده از ظروف سفالی خام و لعاب دار:

سلامتی بدن:

استفاده از ظروف سفالی یا گِلی به دلیل متناسب بودن با ساختار بدن انسان، احساس آرامش خاصی را به شما هدیه می دهد. زودپزها، ظروف آلومینیومی و تفلن ها به دلیل محتویات و شیوه های نادرست پخت غذا یکی از دلایل اصلی به وجود آمدن سرطان در بدن انسان است. بنابراین ظروف سفالی از مناسب ترین ظروف در تهیه و طبخ انواع غذا می باشد.


طعمی دلچسب و خاطره انگیز:

پختی آرام با حرارتی کم درون دیگ های سفالی، طعمی لذیذ و مزه ای دلچسب به غذایتان می بخشد، که این ویژگی یکی از خاصیت های اصلی و کاربردی ظروف سفالی است، ضمن آنکه انواع غذا های پخته شده درون دیگ های سفالی با بهترین کیفیت پخته می شوند.


سرعت پخت و کاهش سوختگی غذا:

سرعت در هنگام پخت غذا یکی از اولویت های مهم هر فردی است و از این منظر، ظروف سفالی بدون هیچ اثر جانبی و خطری برای سلامت بدن، میزان پخت غذا را کاهش و کیفیت آن را بالا می برد و باعث جلوگیری از سوختن غذا می شود.


دیگ سبز سفالی


صرفه جویی درمواد شوینده:

دیگ های سفالی بدون دردسر و بسیار راحت و بدون افزودن هیچگونه ماده شیمیایی و شوینده های موجود در بازار حتی با آب ولرم نیز به راحتی شسته می شوند.


آماده سازی ظروف سفالی قبل از پخت:

چنان چه برای اولین بار از ظروف سفالی در تهیه و طبخ انواع غذاهای محلی استفاده کرده، مقداری آب درون ظروف سفالی به همراه کمی روغن دنبه یا دنبه چرخ کرده اضافه کنید و به کمک شعله پخش کن اجازه دهید محتویات درون ظرف به مدت دو الی سه ساعت با حرارتی ملایم بجوشد. سپس محتویات آن را خارج کرده و از آن استفاده کنید.


 

علیرضا تسلیمی
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

X