در این مقاله از سری مقالات آموزشی بلاگ گیلی شاپ قصد داریم به بررسی مزایای استفاده از ساج سفالی بپردازیم و شما عزیزان را با این محصول بسیار زیبا، اصیل و سنتی اشنا سازیم اما ساج چیست و چرا باید از آن استفاده کنیم؟ تفاوت ساج با تابه سفالی در چیست؟ تفاوت ساج و تنور سفالی در چیست؟ نحوه پخت نان بر روی ساج چیست و… سوالاتی است که ممکن است در ذهن شما عزیزان وجود داشته باشد که پس از مطالعه این مقاله تمامی خلاء های شما به طور کامل رفع خواهد شد و اطلاعات کامل تری از این محصول دریافت خواهید کرد، لطفا در ادامه با گیلی شاپ همراه باشید.

 

تابه سفالی

 

تابه


ساج سفالی چیست؟

ساج سفالی یک محصول کاملا طبیعی و سنتی استان گیلان است که از آن برای تهیه و طبخ انواع نان های محلی استفاده می شود، تفاوتی ندارد که شما بخواهید نان محلی گیلان را تولید کنید یا سایر نان ها را، شما عزیزان به کمک این محصول قادر خواهید بود تا هرگونه نانی را (البته در صورت آماده بودن خمیر) با کیفیت بسیار بالایی تهیه کنید، یکی از اصلی ترین مزایای استفاده از ساج سفالی حالت سنتی بودن آن است که حال و هوای شما را به دوران قدیم خواهد برد و یک حس و حال زیبا و قدیمی‌ای را به شما هدیه می دهد.


تابه سفالی چیست؟

تابه سفالی نیز در واقع همان ساج سفالی است که به این نام نیز در خود گیلان شناخته می شود.


آیا تابه و ساج سفالی یک محصول هستند؟

بله، در حالت کلی این دو نام به یک محصول برمی گردند اما تابه نام سنتی آن است که در استان گیلان همگان این محصول را به این نام می شناسند و ساج نامی همگانی و غیر رسمی است، عملکرد و ماهیت هر کدام یک شکل بوده و تفاوتی از نظر ظاهر و نوع عملکرد نخواهند داشت.


آیا در تابه سفالی می توان به تهیه غذا و خورشت پرداخت؟

خیر، این محصول تنها برای پخت نان تهیه شده است و شما عزیزان قادر نخواهید بود در آن به تهیه انواع خورشت و غذا بپردازید، چنانچه قصد دارید به تهیه و طبخ انواع خورشت و غذا بپردازید، گمج سفالی می تواند یک محصول بسیار کاربردی و موثر باشد.


تفاوت ساج سفالی با تنور در چیست؟

ساج همان طور که از شکل زیر مشخص است یک محصول بسیار کوچک، جمع و جور و حرفه ای است که راه اندازی آن بسیار اسان می باشد و مناسب برای تمامی خانه ها و خانواده ها است اما در سوی دیگر تنور سفالی قرار گرفته است که ارتفاع بسیار زیادی دارد و تنها مناسب خانه های ویلایی و یا حیاط داری می باشد که بتوان آن را در زیر زمین حفر نمود با این حال هر دو محصول را می توانید در تهیه انواع نان محلی استفاده کنید.

 

تابه سفالی پخت نان

 

تنور سفالی


ساج سفالی لعاب دار بهتر است یا خام؟

ما در فروشگاه اینترنتی گیلی شاپ تنها به تهیه و تولید ساج سفالی خام پرداخته ایم و نظری در خصوص لعاب دار کردن این محصول نگرفته ایم، زیرا عملا استفاده از لعاب باعث کیفیت و کارایی این محصول خواهد شد. (لعاب را باید در جای اصلی خودش استفاده کنیم.)


معرفی مزایای استفاده از ساج سفالی

پخت سریع و آسان نان
برخورداری از حالتی سنتی و زیبا
ظاهری پخته و طلایی شکل
مناسب برای خانه های ایرانی
کاملا دست ساز و سنتی


چطور می توانم ساج سفالی را تهیه کنم؟

چنانچه قصد دارید از مزایای ساج سفالی به راحتی استفاده کنید می توانید آن را با قیمت و کیفیتی بسیار مناسب در فروشگاه اینترنتی گیلی شاپ تهیه کنیدف برای این کار به قسمت تابه و تنور سفالی مراجعه کنید.


مطالب مرتبط:


 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *