طرز تهیه پنیر برشته گیلانی

طرز تهیه پنیر برشته شمالی | به روشی کاملا سنتی و محلی

پنیر برشته یکی از غذاهای محبوب و سنتی استان گیلان است که به دلیل طعم و مزه ای که دارد، همواره طرفداران بسیار زیادی را توانسته است به سوی خود جذب کند.

برای تهیه این غذای لذیذ و سنتی می توانید از پنیر لیقوان، گوسفندی، پنیر سفید ساده (فتا) یا پنیر کُرد که بدون نمک بوده و مستقیم از ترکیب شیر جوشیده با سرکه درست می‌شود، استفاده کنید. (در روش سنتی از پنیر بسیار خوش طعم و خوشمزه گوسفندی استفاده می شود.)

در ادامه با بلاگ گیلی شاپ همراه باشید تا طرز تهیه پنیر برشته گیلانی را به شما عزیزان آموزش دهیم. همچنین می توانید با مراجعه به بخش “غذاهای محلی گیلان” با انواع مختلف غذاهای سنتی و بومی، محلی گیلان اشنا شوید.

در ابتدا شما را به دیدن ویدئو زیر دعوت می کنیم. همچنین شما عزیزان برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص غذاهای گیلانی می توانید به قسمت آشپزی گیلان“مراجعه کنید.

“”البته چقدر دلنشین می شود که این طرز تهیه را با موسیقی و نوای سنتی گیلان مشاهده کنید.””

 


 

 

 

مواد لازم در طرز تهیه پنیر برشته گیلانی

برای آن که شما بتوانید این غذای محبوب و محلی استان گیلان را تهیه کنید، الزاما باید در مرحله اول مواد لازم آن را تهیه کنید. به طور طبیعی هر غذایی با استفاده از مواد اولیه خود طعم و عطری دلچسب را به خود می گیرد. از این رو شما برای تهیه پنیر دبیج نیاز به موادی همچون مواد زیر خواهید داشت.

 

پنیر گوسفندی ۴۰۰ گرم
تخم مرغ ۴ عدد
سیر ۲ حبه
روغن ۲ قاشق غذاخوری
شوید خشک ۱ قاشق غذاخوری
زرد چوبه ½ قاشق چای خوری
نمک و فلفل به میزان لازم

 

 

پنیر محلی استان گیلان

پنیر برشته خوشمزه شمالی


لطفا بخوانید: معرفی شهرستان شفت در استان گیلان


طرز تهیه پنیر برشته گیلانی یا طرز تهیه پنیر دبیج + آموزش فوت و فن های آن

در ابتدا شما باید تابه ای مناسب فراهم کنید و درون آن را با کمی روغن یا کره چرب نموده و بر روی حرارت ملایم قرار داهید تا کمی داغ شود، سپس کمی به آن زردچوبه اضافه کنیدف سپس پنیر محلی خود را خرد کنید و درون تابه بیاندازید و تا لحظه آب شدن پنیر صبر کنید، هنگامی که پنیر شما به طور کامل آب شد، سیر را رنده کنید و به مخلوط درون تابه اضافه کنید و سپس کل مخلوط را به آرامی هم بزنید تا تمامی مواد با هم ترکیب شوند. (دقت کنید حرارت زیر تابه ملایم باشد و گرنه به سرعت پنیرتان می‌سوزد)

تخم مرغ ها را در ظرفی جداگانه بشکنید و با چنکال آن ها را هم بزنید، یک قاشق غذاخوری شوید خشک را به آن اضافه کنید و تمامی مواد را به همراه کمی نمک و فلفل به درون تابه بریزید و اجازه دهید کمی غذای شما بر روی حرارت ملایم پخته شود. نوش جان 🙂

شما در این آموزش طرز تهیه پنیر برشته گیلانی یا طرز تهیه پنیر دبیج را به طور کامل فرا گرفتید و از این پس می توانید این غذای محلی را به وسیله نان و برنج، آن هم در وعده های صبحانه، ناهار و شام میل کنید. شما می توانید مراحل طرز تهیه پنیر دبیج شمالی و محلی استان گیلان را به خوبی در تصاویر زیر مشاهده کنید. در نهایت امیدواریم این آموزش نیز مورد قبول شما واقع شده باشد.

 

پنیر برشته

 

پنیر برشته با شوید

 

پنیر برشته

 

 

طرز تهیه پنیر برشته گیلان

 

 

پنیر دبیج چیست؟

شاید تا به حال به جای نام پنیر برشته نام پنیر دبیج را بارها شنیده باشید! اما هیچ تفاوتی بین این دو غذا نداشته و پنیر دبیج صرفا نام گیلکی پنیر برشته است که توسط افراد بومی و محلی استان گیلان گفته می شود.


لطفا بخوانید: آبشار لونک کجاست ؟


پنیر برشته غذای کجاست

بی شک پنیر برشته یکی از غذاهای سنتی و محلی استان گیلان است که در این مقاله به صورت کاملا حرفه ای طرز تهیه پنیر برشته یا پنیر دبیج محلی و خوشمزه شمال کشور را در اختیار شما عزیزان قرار دادیم.

 

پنیر برشته

طرز تهیه پنیر برشته گیلان به صورت حرفه ای ها


لفطا بخوانید: طرز تهیه رب انار خانگی و خوشمزه به روش کاملا سنتی


جمع بندی مقاله طرز تهیه پنیر برشته گیلانی

آن چه در این مقاله مطالعه کردید شیوه اصلی و بومی تولید پنیربرشته در استان گیلان بود که در اکثر روستاها و سایر مناطق شهرنشین این منطقه سرسبز شاهد پخت و تهیه آن خواهیم بود. چنانچه در تهیه این غذا سوالی داشتید می توانید در بخش نظرات با ما در میان بگذارید.

حال شما می دانید پنیر برشته غذای کدام استان است؟ طبیعتا گیلان 🙂 در ادامه عکس پنیر برشته را برای شما که توسط کاربران ارسال شده است را بارگذاری می کنیم تا به خوبی بتوانید شاهد تصاویر این غذای محلی نیز باشید.

 

طرز تهیه پنیر برشته گیلانی

پنیر برشته رشتی

دوست دارید با سایر غذاهای محلی گیلان آشنا شوید:

برای آن که بتوانید با سایر غذاهای محلی گیلان اشنا شوید، می توانید به دسته “غذاهای محلی گیلان” مراجعه کنید. در این دسته شما با گروه بسیار زیادی از غذاهای خاص و منحصر به فرد گیلان آشنا خواهید شد و به خوبی خواهید توانست آن ها را با کیفیت بسیار بالایی در منزل خود تهیه کنید.

 

چند نکته در مورد طرز تهیه پنیر برشته شمالی که در شب سرو می شود!

*چون پنیر سیامزگی شور است، بهتر است از اضافه کردن نمک به پنیر برشته خودداری کنید.

*پنیر سیامزگی به وفور در گیلان وجود دارد و از بازارهای محلی قابل خریدن است. می‌توانید در سفرتان به یکی از *شهرهای گیلانی، با اندازه نیاز چند ماه پنیر سیامزگی خریداری کنید و آن را در فریزر نگه داری کنید.

*در تهران و دیگر شهر ها می‌توانید پنیر سیامزگی را از فروشگاه‌های زنجیره‌ای بزرگ خریداری کنید.

*اگر نتوانستید پنیر سیامزگی تهیه کنید، املت پنیر برشته را با پنیر فتا یا لیقوان تهیه کنید.

*اگر طعم سیر را نمی‌پسندید می‌توانید پنیر برشته را بدون سیر طبخ کنید.

*پنیر بعد از آب شدن چربی زیادی پس می‌دهد. می‌توانید قبل از سرو پنیر برشته این چربی را با قاشق از داخل تابه خارج کنید.


لینک های کوتاه کننده این مطلب:

https://tinyurl.com/anarbij | http://cort.as/-Rj94

 

5/5 ( 1 نظر )

28 دیدگاه برای “طرز تهیه پنیر برشته شمالی | به روشی کاملا سنتی و محلی”

  1. بابت محتوای کامل و منحصر به فردتون از شما و مجموعه پر تلاش گیلی شاپ سپاس گذاری می کنم

  2. به نوبه خودم تشکر می کنم از این که این آموزش رو برای ما آماده کردید.

    • سلام زهرای عزیز؛
      خب شما می تونید پنیر برشته رو به صورت ناهار و یا میان وعده با نان و برنج میل کنید. اما متداول ترین روش میل نمودن پنیر برشته با برنج است. البته در مقاله “طرز پخت پنیر برشته شمالی” به خوبی به این سوال پاسخ دادیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *