طرز تهیه پنیر برشته گیلانی

پنیر برشته یکی از غذاهای محبوب و سنتی استان گیلان است که به دلیل طعم و مزه ای که دارد، همواره طرفداران بسیار زیادی را توانسته است به سوی خود جذب کند. برای تهیه این غذای لذیذ و سنتی می توانید از پنیر لیقوان، گوسفندی، پنیر سفید ساده (فتا) یا پنیر کُرد که بدون نمک بوده و مستقیم از ترکیب شیر جوشیده با سرکه درست می‌شود، استفاده کنید. (در روش سنتی از پنیر بسیار خوش طعم و خوشمزه گوسفندی استفاده می شود.) در ادامه با بلاگ گیلی شاپ همراه باشید تا طرز تهیه پنیر برشته گیلانی را به شما عزیزان آموزش دهیم. همچنین می توانید با مراجعه به بخش “غذاهای محلی گیلان” با انواع مختلف غذاهای سنتی و بومی، محلی گیلان اشنا شوید. در ابتدا شما را به دیدن ویدئو زیر دعوت می کنیم. همچنین شما عزیزان برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص غذاهای گیلانی می توانید به قسمت آشپزی گیلان“مراجعه کنید.

 

 

لطفا کلیک کنید!
راهنمای قدم به قدم طرز تهیه خورشت فسنجان شمالی

 

مواد لازم در طرز تهیه پنیر برشته گیلانی

برای آن که شما بتوانید این غذای محبوب و محلی استان گیلان را تهیه کنید، الزاما باید در مرحله اول مواد لازم آن را تهیه کنید. به طور طبیعی هر غذایی با استفاده از مواد اولیه خود طعم و عطری دلچسب را به خود می گیرد. از این رو شما برای تهیه پنیر برشته نیاز به موادی همچون مواد زیر خواهید داشت.

 

پنیر گوسفندی ۴۰۰ گرم
تخم مرغ ۴ عدد
سیر ۲ حبه
روغن ۲ قاشق غذاخوری
شوید خشک ۱ قاشق غذاخوری
زرد چوبه ½ قاشق چای خوری
نمک و فلفل به میزان لازم

 

 

پنیر محلی استان گیلان

 

 

طرز تهیه پنیر برشته گیلانی + آموزش فوت و فن های آن

در ابتدا شما باید تابه ای مناسب فراهم کنید و درون آن را با کمی روغن یا کره چرب نموده و بر روی حرارت ملایم قرار داهید تا کمی داغ شود، سپس کمی به آن زردچوبه اضافه کنیدف سپس پنیر محلی خود را خرد کنید و درون تابه بیاندازید و تا لحظه آب شدن پنیر صبر کنید، هنگامی که پنیر شما به طور کامل آب شد، سیر را رنده کنید و به مخلوط درون تابه اضافه کنید و سپس کل مخلوط را به آرامی هم بزنید تا تمامی مواد با هم ترکیب شوند. (دقت کنید حرارت زیر تابه ملایم باشد و گرنه به سرعت پنیرتان می‌سوزد)

تخم مرغ ها را در ظرفی جداگانه بشکنید و با چنکال آن ها را هم بزنید، یک قاشق غذاخوری شوید خشک را به آن اضافه کنید و تمامی مواد را به همراه کمی نمک و فلفل به درون تابه بریزید و اجازه دهید کمی غذای شما بر روی حرارت ملایم پخته شود. نوش جان 🙂

شما در این آموزش طرز تهیه پنیر برشته گیلانی را به طور کامل فرا گرفتید و از این پس می توانید این غذای محلی را به وسیله نان و برنج، آن هم در وعده های صبحانه، ناهار و شام میل کنید. امیدواریم این آموزش نیز مورد قبول شما واقع شده باشد. طرز

تهیه پنیر برشته گیلانی

 

پنیر برشته

 

 

جمع بندی مقاله طرز تهیه پنیربرشته گیلانی

آن چه در این مقاله مطالعه کردید شیوه اصلی و بومی تولید پنیربرشته در استان گیلان بود که در اکثر روستاها و سایر مناطق شهرنشین این منطقه سرسبز شاهد پخت و تهیه آن خواهیم بود. چنانچه در تهیه این غذا سوالی داشتید می توانید در بخش نظرات با ما در میان بگذارید.

 

 

طرز تهیه پنیر برشته گیلانی

 

دوست دارید با سایر غذاهای محلی گیلان آشنا شوید:

برای آن که بتوانید با سایر غذاهای محلی گیلان اشنا شوید، می توانید به دسته “غذاهای محلی گیلان” مراجعه کنید. در این دسته شما با گروه بسیار زیادی از غذاهای خاص و منحصر به فرد گیلان آشنا خواهید شد و به خوبی خواهید توانست آن ها را با کیفیت بسیار بالایی در منزل خود تهیه کنید.

 

لطفا کلیک کنید!
طرز تهیه ناب ترین اناربیج گیلان!

 

لینک های کوتاه کننده این مطلب:

https://tinyurl.com/anarbij | http://cort.as/-Rj94

 

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *