طرز تهیه نان خانگی

در این مقاله از وبسایت گیلی شاپ لطفا با ما همراه باشید تا اطلاعات کاملی از طرز تهیه نان خانگی به دست آورید. متاسفانه همان طور که می دانید امروزه کشور ما با بیماری خطرناک و بسیار کشنده کرونا رو به رو است و ممکن است اکثر محصولات غذایی که با دست انسان سر و کار دارند به این بیماری خطرناک و کشنده مبتلا باشد. در همین خصوص برخی از افراد با تهیه و خرید ساج سفالی و پخت نان در منزل عملا به مقدار بسیار بالایی به سلامتی خود اهمیت می دهند.

 

طرز تهیه نان خانگی بر روی تابه سفالی

همان طور که می دانید نان یکی از مهم ترین موارد مصرف ما ایرانی ها است که وجود آن بر سر هر سفره ایرانی ای حس می شود. شما به راحتی می توانید در بهداشت کامل و با رعایت نکات پخت بر روی تابه سفالی عملا به آسانی نان را در منزل پخت کنید تا علاوه بر افزایش صفا و صمیمت به کانون خانواده از سلامت و بهداشت نان نیز مطلع شوید.

 

مواد لازم در طرز تهیه نان خانگی

برای تهیه و پخت نان در منزل شما احتیاج به مواد اولیه ای دارید تا بتوانید به خوبی خمیر آماده شده را بر روی تابه قرار دهید و در نهایت نانی بسیار خوشمزه و لذیذ برای خود و خانواده خود تهیه کنید. از این رو با ما در ادامه همراه باشید.

 

مواد لازممقدار لازم
تخم مرغیک عدد بزرگ
خمیرمایه۲ قاشق چای خوری، خشک
آرد۲ و نیم تا ۳ پیمانه
نمکیک دوم قاشق چای خوری
شکریک قاشق چای خوری
روغن زیتونیک چهارم پیمانه
آبیک دوم پیمانه
ماستیک سوم پیمانه

 

طرز تهیه نان خانگی بر روی تابه سفالی یا ساج

در ابتدا اجازه دهید اطلاعات کاملی از ساج سفالی و یا همان تابه سفالی در اختیار شما عزیزان قرار دهیم. تابه یا ساج یک محصول سفالی و منحصر به فرد در استان گیلان است که شما می توانید به راحتی با استفاده از این محصول در منزل و یا در حیاط خلوت خانه خود و حتی بر روی گاز اقدام به طرز تهیه نان کنید. شیوه کار بسیار ساده بوده و تنها کافی است خمیر نان را آماده کرده و بر روی ساج قرار دهید. نحوه تهیه نان در منزل بر روی ساج سفالی برای مبارزه با بیماری کرونا نیز در ویدئوی زیر برای شما به خوبی درج شده است.

 

چگونه ساج را خریداری کنیم؟

برای تهیه و خرید این محصول می توانید به قسمت “ساج” مراجعه کنید و این محصول را در سایز های بسیار مناسب و منحصر به فرد تهیه و خریداری کنید.

 

.

لطفا هر گونه سوالی در خصوص این مورد داشتید در بخش نظرات با ما در میان بگذارید.

 

  • در اولین مرحله از طرز تهیه نان خانگی در یک کاسه کوچک خمیر مایه، شکر و آب را مخلوط کنید. خوب هم بزنید و تا زمانی حباب زد به هم زدن ادامه دهید سپس مایع را کنار بگذارید.
  • با پوشاندن مایع با پارچه در یک جای نسبتا گرم اجازه دهید که پودر مایع اثر کند و یک خمیر مایه پف کرده و کف دار درست شود. در این مرحله تقریبا یک ساعتی زمان لازم است.
  • سپس روغن، ماست و تخم مرغ را به مایع به دست آمده اضافه کنید.

 

نان محلی

 

 


لطفا بخوانید:


 

0/5 ( 0 نظر )

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *