آموزش طرز تهیه نان بر روی ساج سفالی

طرز تهیه نان بر روی ساج سفالی

در این مقاله از سری مقالات آموزش آشپزی وبسایت گیلی شاپ قصد داریم به آموزش طرز تهیه نان بر روی ساج سفالی بپردازیم. همان طور که می دانید پخت نان بر روی ساج باعث افزایش کیفیت و طعم نان خواهد شد.

اما اینکه چطور می توانیم نان را بر روی ساج تهیه و آماده کنیم، شگردی است که در ادامه این مقاله به معرفی و بررسی آن خواهیم پرداخت. البته اگر به دنبال ابعاد بزرگ تری از محصولی برای پخت نان هستید می توانید به محصولی به نام تنور سفالی مراجعه کنید.

 

طرز تهیه نان بر روی ساج سفالی

شما برای آن که بتوانید بر روی ساج سفالی یا همان تابه سفالی اقدام به تهیه و تولید نان کنید در ابتدا باید یک ساج سفالی تهیه و خریداری کنید. به این منظور می توانید به فروشگاه گیلی شاپ رفته و یا بر روی عبارت خرید ساج سفالی کلیک کنید تا وارد صفحه مربوطه شوید. سپس باید موارد زیر را آماده کنید:

 

  • آرد: 2 لیوان
  • نمک: به میزان لازم
  • آب: به میزان لازم

 

1- در اولین مرحله آرد و نمک را به خوبی با یکدیگر ترکیب کنید و سپس به آن کمی آب ولرم اضافه کنید و مخلوط خود را به خوبی هم بزنید تا کاملا خمیر به دست آمده نرم و لطیف شود.

2- از آن جایی که این نان بدون خمیر مایه هستش، سعی کنید خمیر را نه آنقدر شل کنید و نه آنقدر سفت!

3- خمیر را به خوبی ورز داده و به بالا و پایین بکوبید، سپس آن را در یک ظرف مناسبی قرار داده و به مدت نیم ساعت اجازه دهید تا خمیر در دمای محیط بماند. (البته روی خمیر را به خوبی بپوشانید.)

4- خمیر را به تکه های مساوی تقسیم کنید و بر روی میز قرار دهید، سپس به کمک وردنه به سمت بالا و پایین خمیر را حرکت دهید تا حالت گرد و بیضی شکل آن بزرگتر و خمیر نازک تر شود. (البته زیر کار را با آرد بپوشانید.)

5- حال تابه یا ساج سفالی خود را بر روی حرارت قرار دهید.

6- حال نوبت آن رسیده است تا خمیر نازک و پهن شده خود را بر روی ساج قرار دهید.

7- به مدت 3 الی 5 دقیقه صبر کنید و سپس روی نان را برگردانید تا هر دو سوی آن به خوبی پخته شود.

 

نکته:

برای این محصول شما نیاز به یک وردنه چوبی دارید تا بتوانید خمیر را بر روی تخته گوشت چوبی به خوبی ورز دهید و در نهایت خمیر به دست آمده را بر روی تابه یا ساج کوچک قرار دهید تا پس از مدتی بر روی حرارت، نان شما آماده شود. دوستان عزیز توجه داشته باشند که ساج در واقع همان تابه سفالی است و هیچ تفاوتی این دو محصول با هم ندارند. (تنها شیوه نان گذاری آن ها متفاوت است.)

 

پخت نان

گیلی شاپ
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *