طرز تهیه ماهی شکم پر مرحله به مرحله

طرز تهیه ماهی شکم پر گیلانی

اگر به دنبال طرز تهیه ماهی شکم پر مرحله به مرحله هستید لطفا در این بخش با گیلی شاپ همراه باشید. ماهی شکم پر یکی از محبوب ترین و پر طرفدارترین خوراک استان گیلان است، انواع ماهیان آبزی مانند: قزل آلا، سفید، کپور و… در دریای خزر به رشد و نمو خود ادامه می دهند. استفاده از رب انار و سبزی های محلی باعث ایجاد طعمی لذیذ و متفاوت در این غذای محلی شده است. در ادامه طرز تهیه ماهی شکم پر گیلانی را بررسی می کنیم، لطفا با ما همراه باشید.


ماهی شکم پر

عکس ماهی شکم پر


لطفا بخوانید: شناخت نقاط دیدنی و زیبای گیلان + تصاویر| ۲۰ نقطه گردشگری گیلان


مواد لازم در طرز تهیه ماهی شکم پر مرحله به مرحله

  • ماهی قزل آلا متوسط: یک عدد
  • گردو سابیده شده: دو قاشق سوپ خوری
  • رب انار: دو قاشق غذاخوری
  • زرشک: دو قاشق سوپ خوری
  • سیر رنده شده: دو الی سه حبه
  • سبزی گشنیز و شنبلیله(یک واحد شنبلیله و سه واحد گشنیز): یک و نیم پیمانه
  • روغن زیتون یا کره آب شده: به مقدار لازم
  • زنجبیل: به اندازه نوک انگشت
  • نمک و فلفل: به میزان لازم

 

در این آموزش طرز تهیه ماهی شکم پر با رب انار را برای شما عزیزان قصد داریم آموزش دهید که یکی از مناسب ترین و منحصر به فرد ترین غذاهای استان گیلان است.


ماهی شکم پر

ماهی شکم پر مرحله ب مرحله


طرز تهیه ماهی شکم پر گیلانی + سبزیجات محلی و رب انار:

ابتدا ماهی خود را به خوبی بشویید و برای تمیز نمودن و تخلیه مواد داخلی شکم ماهی سعی کنید برش خیلی زیادی به شکم ماهی وارد نکنید و با صبر و حوصله این کار را انجام دهید، پس از خارج نمودن محتویات شکم ماهی، آن را به طور کامل آبکشی نمایید.

برای طعم دار کردن ماهی از نمک، فلفل و سیر له شده استفاده می کنیم و ماهی را به مدت یک ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا کمی استراحت کند.

در این فرصت ایجاد شده، سعی می کنیم تا مواد درونی شکم ماهی را آماده کنیم. ابتدا سبزی ها را درون تابه ای مناسب بریزید و با کمی روغن تفت دهید، به ترتیب: زرشک، گردو سابیده شده و ادویه مخصوص ماهی را به آن اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا تمامی مواد در کنار هم به طور کامل تفت بخورند. ماهی را از یخچال خارج می کنیم و موادی را که از قبل آماده کرده ایم را درون شکم آن قرار می دهیم.

(می توانید دوباره برای مزه دار کردن بیشتر ماهی از سیر و زنجبیل بر روی بدن ماهی استفاده کنید.)


لطفا بخوانید: سموش | سموش کجاست ؟ | منطقه ای زیبا و دیدنی در استان گیلان


ماهی شکم پر


با یک نخ پنبه ای که مخصوص بخیه نمودن شکم مرغ و ماهی است، سعی می کنیم شکم ماهی را بخیه بزنیم. کف ظرف نچسب خودمان را چرب می کنیم و ماهی را به شکل حلال درون ظرف قرار می دهیم، برای طلایی شدن پوست بیرونی ماهی نیز می توانیم کره آب شده را با قلمو به تمامی قسمت های بدن ماهی بکشیم تا بعد از پخت شاهد طلایی شدن سطح بیرونی ماهی شویم.

ماهی خودمان را در طبقه وسط فری قرار می دهیم که از قبل گرم شده است، مدت زمان قرار گیری ماهی درون فر با دمای 180 درجه سانتی گراد، یک ساعت است. این بود نگاهی به طرز تهیه ماهی شکم پر گیلانی ، امیدواریم از این آموزش نهایت لذت و استفاده را برده باشید.

 

ماهی شکم پر برای کدام استان است؟

این غذا به صورت متداول در تمامی شهر ها و کشور های ایران تهیه و طبخ می گردد اما اصلیت آن به استان گیلان و شهر رشت است.

 

از کجا می توانم سبزی ماهی شکم پر گیلانی را تهیه کنم؟

شما در بخش سبزیجات محلی گیلان به خوبی می توانید سبزی ماهی شکم پر گیلانی را تهیه و خریداری کنید و از آن در تهیه و طبخ ماهی شکم پر استفاده کنید.

گیلی شاپ
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *