طرز تهیه قورمه سبزی گیلانی که یکی از غذای خوشمزه اصیل و لذیذ ایرانی است را می توانید در وبلاگ گیلی شاپ دنبال کنید. قرمه سبزی در گوشه و کنار ایران به طور معمول به یک شیوه های مختلف و با مواد اولیه تقریبا مشابه و با توجه به ذائقه آن منطقه تهیه می شود. با ما همراه باشید تا طرز تهیه خورشت قورمه سبزی گیلانی را به طور کامل فرا بگیرید و از طعم و مزه بی نظیر آن غافل نشوید.
خرید گمج سفالی برای تهیه قورمه سبزی خوشمزه و لذیذ استان گیلان:
برای تهیه و پخت قورمه سبزی محلی و سنتی استان گیلان، شما نیاز به یک گمج سفالی لعاب دار دارید تا بتوانید مواد اولیه را در این نوع از ظروف سفالی ریخته وبه کمک آن این خورشت محلی وسنتی گیلان را تهیه کنید. گمج یکی از اصلی ترین ظروف سفالی و مصرفی استان گیلان است که از آن برای تهیه و طبخ انواع غذاهای محلی استفاده می کنند. یکی از خواص و ویژگی های این ظروف سفالی، بالا بردن مدت زمان پخت مواد غذایی می باشد که همین ویژگی کلید اصلی در حل معمای طعم و مزه غذا است، پیشنهاد می کنیم برای پخت این غذا حتما از گمج سفالی استفاده کنید. اگر نگران تهیه آن هستید، می توانید آن را در فروشگاه گیلی شاپ مشاهده کنید و پس از ثبت سفارش آن را درب منزل تحویل بگیرید.
مواد لازم در طرز تهیه قورمه سبزی گیلانی :
- گوشت تکه تکه شده (گوساله): 4۰۰ گرم
- لیمو عمانی: سه عدد
- آب: دو پارچ (۱۶ لیوان)
- لوبیا قرمز: ۲۰۰ گرم
- پیاز متوسط: یک عدد
- نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان لازم
- سبزی قورمه (شامل: تره، گشنیز، جعفری به یک اندازه، شنبلیله و اسفناج ۱/۳ مقدار تره ) خرد و سرخ شده: ۴۰۰ گرم
مراحل تهیه این غذای محلی و خوشمزه استان گیلان:
ابتدا تابه ای مناسب فراهم کنید و پیاز ها را به همراه کمی زردچوبه تفت دهید تا کمی رنگ طلایی به خود بگیرند، سپس گوشت ها را همراه با کمی فلفل سیاه به محتویات تابه اضافه کنید و اجازه دهید تمامی مواد در حدود ۵ الی ۶ دقیقه به طور کامل با هم تفت بخورند.
هنگامی که گوشت به اندازه کافی تفت خورد، دو پارچ آب گرم به آن اضافه و حرارت زیر تابه را کمی زیاد کنید تا خورشت به قل قل کردن بیافتد. سپس حرارت را کم می کنیم تا خورشت به آرامی بپزد. حال لوبیا ها را (بهتر است از چند ساعت قبل در ظرفی قرار داده تا لوبیا ها به طور کامل خیس بخورند.) به محتویات درون ظرف اضافه کنید و پس از گذشت یک ساعت، سبزی ها را به همراه لیمو عمانی به محتویات ظرف اضافه کنید و حدودا پس از یک الی دو ساعت خورشت ما جا افتاده و آماده سرو کردن می باشد.
به شما عزیزان پیشنهاد می کنم که حتما ویدئوی زیر را مشاهده کنید: