طرز تهیه رب انار ترش شمالی به روش حرفه ای ها

طرز تهیه رب انار ترش شمالی

اگر به دنبال روش بسیار مناسب و حرفه ای برای طرز تهیه رب انار ترش شمالی هستید در این بخش از گیلی شاپ می توانید کامل ترین و منحصر به فرد ترین دستور پخت و طرز تهیه رب انار شمالی را به همراه ویدئو و تصویر به صورت قدم به قدم دنبال کنید تا در نهایت بتوانید رب اناری بسیار خوشمزه و لذیذ را آماده کنید. توجه داشته باشید که تهیه رب انار شمالی نیاز به زحمت بسیار زیادی دارد و در صورت نبود و فقدان وقت کافی می توانید اقدام به تهیه و خرید رب انار شمالی با بهترین کیفیت در فروشگاه اینترنتی گیلی شاپ کنید.

همان طور که می دانید رب انار یکی از چاشنی های فوق العاده خوشمزه و لذیذ استان گیلان است که به عنوان چاشنی ای بسیار خوشمزه و لذیذ می توان از آن در انواع غذاهای محلی و…. استفاده نمود. بدون شک حضور رب انار در ترکیب نهایی غذا می تواند طعم و مزه ای بسیار منحصر به فرد و ایده آل به غذا ببخشد. با ما همراه باشید تا در این بخش به طرز تهیه رب انار خانگی و شمالی بپردازیم.

 

مواد لازم در طرز تهیه رب انار ترش شمالی به روش حرفه ای ها

  • انار تازه: 8 کیلوگرم
  • آب: سه لیوان
  • یک عدد صافی
  • نمک: به میزان لازم

لطفا بخوانید: طرز تهیه شامی رودباری گیلان | مرحله به مرحله | عکس و ویدئو


ابتدا انار ها را به طور کامل از قسمت پیه آن ها جدا می کنیم، به اصطلاح آن ها را دانه دانه می کنیم و درون ظرفی قرار می دهیم. سپس قابلمه ای بزرگ تهیه کنید و دانه های انار را به همراه آب بر روی حرارت بسیار بالا قرار دهید تا آب درون قابلمه، شروع به جوشیدن کند و در این حین شما باید حرارت را کم کنید و به وسیله گوشت کوب و یا ملاقه شروع به له نمودن دانه های انار می کنیم، این کار را تا زمانی انجام می دهیم که آب اکثر دانه های انار گرفته شده باشد.

 

رب انار خانگی و خوشمزه

آموزش طرز تهیه رب انار ترش گیلان

 

سپس ظرفی مناسب انتخاب می کنیم و محتویات درون قابلمه را از روی یک صافی ریز رد می کنیم تا آب انار از دانه های انار به خوبی جدا شود و درون ظرف سرازیر شود، رنگ دانه ها به رنگ سفید است و این بدان معنی است که تمامی دانه ها به خوبی آب خود را از دست داده اند و آب آن ها تا حد ممکن گرفته شده است.


لطفا بخوانید: طرز تهیه بادمجان کباب شمالی | به همراه عکس و ویدئوی طبخ آن


حال آب انار به دست آمده را درون قابلمه دیگری بریزید و بر روی حرارت قرار دهید تا به طور کامل غلیظ شود و مدام آن را هم بزنید تا رب انار شما ته نگیرد. دقت داشته باشید که رب انار مانند رب گوجه فرنگی زمان زیادی برای جوشیدن و غلیظ شدن نمی برد، بنابراین بایستی مراقب باشید تا رب انار شما ته نگیرد زیرا در این صورت باعث از بین رفتن طعم و مزه رب می شود، در مراحل آخر کمی نمک به رب خودتان اضافه کنید تا باعث به تعویق انداختن کپک زدگی شود.


لطفا بخوانید: طرز تهیه قورمه سبزی گیلانی | مرحله به مرحله + عکس و ویدئو


چند نکته بسیار مهم درباره تهیه رب انار خانگی – طرز تهیه رب انار ترش شمالی

  • برای تهیه انواع رب های خانگی از دیگ و یا قابلمه های بزرگ استفاده کنید تا در حین به جوش آمدن رب، مواد از درون ظرف شما به بیرون سرریز نشوند.
  • نمک را پس از غلیظ شدن و خنک شدن رب به آن اضافه کنید.
  • برای درک بهتر قوام رب انار می‌ توانید مقداری از آن را برای تست‌ نمودن درون ظرفی بریزید و کمی صبر کنید تا سرد شود. اگر ظرفتان را تکان دادید و رب انار به سختی حرکت نمود، یعنی قوام و غلظت رب شما مناسب است و می‌ توانید آن را از روی حرارت بردارید.
  • هر چه مقدار انار‌ ها بیشتر باشد مسلما مدت زمان جوشیدن و آماده‌ شدن رب انار نیز طولانی‌ تر است.
  • هر چه‌ قدر به زمان پایانی پخت رب انار نزدیک‌ تر می‌شوید، رنگ رب انار شما تیره‌ تر خواهد شد.
  • تقریبا از هر 10 کیلو انار، حدود 2 کیلو رب انار غلیظ و خوشمزه می توان تهیه نمود.
  • تا وقتی که رب انار شما کاملا سرد نشده است، آن را از دیگ به شیشه یا هر ظرف دیگری انتقال ندهید.

 

روش تهیه رب انار شمالی

روش تهیه رب انار شمالی

جمع بندی مقاله نهایی طرز تهیه ی رب انار شمالی

امیدوارم در این بخش به صورت کامل با نحوه درست کردن رب انار خانگی و اصیل گیلان آشنا شده باشید! در هر صورت چنانچه سوالی در این خصوص دارید می توانید در بخش نظرات آن را با ما در میان بگذارید تا در کمترین زمان ممکن به سوال شما پاسخ دهیم.

علیرضا تسلیمی
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *