طرز تهیه خورش متنجان گیلانی

طرز تهیه خورش متنجان گیلانی

خورش متنجان یکی از غذاهای بسیار لذیذ و پرطرفدار استان گیلان است که در این مقاله از وبلاگ گیلی شاپ قصد داریم به معرفی و بررسی طرز تهیه خورش متنجان گیلانی بپردازیم تا شما عزیزان بتوانید این خورش بسیار محبوب و دوست داشتنی استان گیلان را در منزل به راحتی تهیه کنید. لازم به ذکر است که در این آموزش از برخی سبزی های محلی گیلانی استفاده شده است که برای تهیه آن می توانید به قسمت “سبزیجات محلی گیلان” مراجعه کنیدف به شما عزیزان توصیه خواهیم نمود تا طرز تهیه این خورش محبوب گیلانی را از دست ندهید زیرا واقعا طعم بسیار لذیذ و دوست داشتنی ای را به شما خواهد بخشید اما بریم به سمت طرز تهیه خورش متنجان گیلانی و با قدرت این آموزش را دنبال کنیم.

 

[irp]

 

طرز تهیه خورش متنجان گیلانی + بررسی مواد اولیه

همان طور که اشاره نمودیم خورش متنجان گیلانی از خورش های بسیار محبوب و پرطرفدار استان گیلان است که ما قصد داریم به بیانی کاملا شیوا و با استفاده از روشی سنتی به تهیه آن بپردازیم، از این رو در ابتدا نیاز است تا مواد مورد نیاز را با هم بررسی کنیم:

 

  • گوشت اردک: 1 عدد به صورت کامل
  • گردو درجه یک: 500 گرم
  • کشمش: 200 گرم
  • رب انار شیرین: ۲ قاشق غذاخوری
  • رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
  • شکر: ۴ قاشق غذاخوری
  • آب انار ترش: ۲ پیمانه
  • برگ قیصی: ۲۵۰ گرم
  • گلپر: ۲ قاشق مرباخوری
  • نمک و فلفل: به اندازه لازم

 

حال شما پس از تهیه مواد اولیه ضروری این خورش می توانید اقدام به تهیه آن کنید، به این صورت که در ابتدا گوشت اردک خود را به خوبی پاک کرده و کاملا تکه تکه کنید و آن را در آب نمک قرار بدهید، حال مغز گردو را آسیبا کنید تا کاملا خرد شود، توجه داشته باشید که برای خرد نمودن مغز گردو می توانید از ” نمکیار سفالی ” استان گیلان استفاده کنید. حال قابلمه ای تهیه کرده و آب انارترش، زردچوبه و نمک را با یک لیوان آب درون آن بجوشانید، سپس گردو ها را در ابتدا در کمی آب حل نموده و پس از آن وارد قابلمه کنید و اجازه دهید مواد درون قابلمه شما بر روی حرارت کاملا جا بیافتد، پس از چند دقیقه به مخلوط خود توجه کنید چنانچه مخلوط شما غلیظ بود می توانید کمی آب سرد به آن اضافه کنید تا گردوی شما روغن پس دهد.

 

[irp]

 

در این مرحله نوبت به آن می رسد تا گوشت اردک خود را بر روی تابه ای بسیار مناسب و به همراه کمی روغن تفت دهید و در نهایت آن را به درون قابلمه اضافه کنید، پس از آن که اردک شما به خوبی درون قابلمه پخته شد می توانید رب گوجه فرنگی و رب انار را اضافه کرده و سپس قیصی و کشمش را در خورش بریزید تا این مواد همگی در کنار هم به خوبی پخته شوند و در انتها به خورشت خود گلپر اضافه کرده و اجازه دهید در همین حالت بماند تا به خوبی پخته شود. عملا خورش شما آمادست و می توانید نوش جان کنید. چنانچه تجربه پخت خورش متنجان گیلانی را دارید می توانید در بخش نظرات، نظرات خود را با ما و سایر افراد دیگر در میان بگذارید تا دیگران نیز از تجربه های شما استفاده کنند.

متنجان گیلانی

 

Rate this post
گیلی شاپ
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *