طرز تهیه ترشه تره گیلانی | مرحله به مرحله + عکس و ویدئو

طرز تهیه ترشه تره گیلانی

در این مقاله از وبلاگ گیلی شاپ قصد داریم طرز تهیه ترشه تره گیلانی را آموزش دهیم تا با استفاده از نکات موجود در این مقاله، بتوانید در منزل به راحتی این غذای سنتی و محلی استان گیلان را با بالاترین کیفیت تهیه کنید. برای تهیه ترشه تره گیلانی به انواع سبزیجات محلی، آب نارنج، تخم مرغ و… نیاز داریم. لطفا تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.


خرید سبزی ترشه تره گیلانی


مواد لازم در طرز تهیه ترشه تره گیلانی :

  • تخم مرغ: سه عدد
  • برنج: به تعداد افراد، پیمانه بردارید
  • آب نارنج یا لیمو: یک و نیم لیوان
  • نعنا و خالواش (سبزی محلی استان گیلان): نصف پیمانه
  • روغن، فلفل، نمک، زردچوبه و دارچین: به میزان لازم
  • سیر: یک بوته
  • سبزی: یک کیلو، شامل: (اسفناج، برگ چغندر، گشنیز، تره، جعفری و شوید) – میزان اسفناج و برگ چغندر زیاد و تره کم باشد.

 

چنانچه قصد تهیه و خرید سبزیجات محلی گیلان را دارید می توانید به فروشگاه اینترنتی گیلی شاپ مراجعه کنید و سبزیجات محلی گیلان را با قیمت و کیفیتی بسیار مناسب تهیه کنید.


چطور باید ترشه تره گیلانی را در منزل تهیه کنیم؟

پس از پاک نمودن و شستن سبزی ها، آن ها را خرد کرده و به همراه برنج، نمک و یک پیمانه آب درون ظرفی با گنجایش مناسب و بر روی حرارتی متعادل قرار می دهیم تا تمامی مواد به آرامی پخته شود. (به دلیل وجود آب در سبزی از ریختن آب اضافی اجتناب کنید) در روش سنتی و اصیل گیلانی از ظرف سفالی گمج برای پخت این غذای محلی استفاده می شود. پس از پختن سبزی ها، نوبت به اضافه کردن چاشنی این غذا یعنی آب نارنج است، اجازه دهید این چاشنی همراه با سبزی به خوبی جوش خورده تا مزه و طعم خوبی به غذا بدهد.

نعناع، خالواش و سیر را خرد کنید و در تابه ای جداگانه همراه با نمک، فلفل و زردچوبه سرخ می کنید. مخلوط به دست آمده را به مخلوط سبزی و برنج پخته شده اضافه کنید تا تمامی مواد به آرامی ودر کنار هم بپزند. تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و با چنگال آن را هم بزنید تا بافت آن تغییر کند، سپس روی مخوط سبزی ها و برنج ریخته و اجازه دهید تا تخم مرغ ها به آرامی بپزد.


ترشه تره


نکات:

  • اگر سبزی خالواش در دسترس نبود آن را حذف کنید و مقدار بیشتری نعنا بریزید.
  • اگر از نعنا و خالواش خشک استفاده می کنید، کمی آنها را خیس کرده و سپس همراه با سیر سرخ کنید.
  • برای پوست کندن سیر کمی آن را در آب سرد قرار دهید تا پوست آن به راحتی جدا شود، سپس با چاقو یا هر وسیله دیگری آن را خرد و له کنید.

مطالب مرتبط:


 

0/5 ( 0 نظر )
گیلی شاپ
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *