طرز تهیه آبگوشت به گردو اراک

طرز تهیه آبگوشت به گردو اراک

 

اراک (مرکز استان مرکزی) دارای غذاهای محلی بسیار متنوع و خوشمزه ای است که در این مقاله از ووبلاگ گیلی شاپ قصد داریم به معرفی و بررسی طرز تهیه آبگوشت به گردو اراک بپردازیم و شما را با این غذای محلی و محبوب اراک آشنا کنیم! این غذا به دلیل مواد اولیه خود که شامل گوشت ، لوبیا ، گردو و به است دارای ارزش غذایی بسیار بالایی می باشد که در این مقاله به صورت منحصر به فرد به بررسی و طبخ این غذا می پردازیم. البته اگر به دنبال سایر دستور های آشپزی اراک هستید می توانید به قسمت “غذاهای محلی اراک” مراجعه کنید.

 

مواد لازم در طرز تهیه آبگوشت به گردو اراک

برای آن که بتوانید این آبگوشت خوشمزه و لذیذ استان اراک را در منزل خود تهیه کنید، نیاز به یه سری از مواد اولیه دارید! این مواد اولیه شامل موارد زیر است:

  • پیاز: ۱ عدد
  • به: ۱ عدد
  • گوشت آبگوشتی: ۵۰۰ گرم
  • لوبیا سفید: ۲ لیوان دسته‌دار فرانسوی
  • مغز گردوی خرد شده: ۵ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم
  • زردچوبه: به مقدار لازم
  • رب گوجه‌فرنگی: به مقدار لازم

 

طرز تهیه آبگوشت به گردو اراک

آموزش و نحوه پخت آبگوشت به گردو اراکی

در اولین فرصت نیاز است تا همانند سایر آبگوشت های دیگر، لوبیای سفید را به مدت 2 الی 3 ساعت درون ظرفی به همراه مقداری آب قرار دهید تا به صورت کامل خیس بخورد، این فرایند باعث می شود تا نفخ آن به صورت کامل گرفته شود. پس از خیس خوردن کامل لوبیا ها باید پیاز را خرد کنید و به همراه لوبیا و گوشت آبگوشتی و آب درون قابلمه ای مناسب آن را پخت کنید.

البته تفاوتی ندارد که از چه نوع قابلمه ای برای پخت این غذا استفاده می کنید اما یکی از بهترین قابلمه ها که باعث ایجاد طعمی بسیار لذیذ و دلچسب می شود، استفاده از قابلمه سفالی گمج است. حال قابلمه خود را بر روی گاز قرار دهید تا گوشت به همراه حبوبات درون ظرف به خوبی پخته شود، این فرایند ممکن است تا 2 الی 3 ساعت به طول بیانجامد.


این را نیز بخوانید: سوغات اراک | سوغات استان مرکزی + لیست کامل


در این محله که آخرین مرحله از طرز تهیه آبگوشت به و گردو است، پس از گذشت 2 الی 3 ساعت از پخته شدن مواد غذایی درون قابلمه نوبت به اضافه کردن زردچوبه و فلفل و رب گوجه فرنگی و پودر گردو می رسد، پس از اضافه کردن این مواد اجازه دهید تمامی محتویات قابلمه به مدت 15 الی 20 دقیقه بر روی حرارت قرار بگیرد.

حالا در این مرحله به سراغ میوه خوشمزه و مقوی به بروید و آن را به همراه پوستش به خوبی خرد کنید! اما توجه داشته باشید که این تکه ها باید کمی درشت باشند. سپس به را نیز به محتویات درون قابلمه اضافه کرده و به آن کمی نمک بیافزایید. پس از تمامی این موارد قابلمه را به همراه تمامی محتویات به مدت 1 ساعت بر روی حرارت قرار دهید تا تمامی محتویات آن به صورت کامل پخته شود و سپس آن را نوش جان کنید.

5/5 ( 1 نظر )
گیلی شاپ
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *