خیلی از دوستان سوالات بسیار زیادی را در خصوص اینکه آیا استفاده از کوزه سفالی برای شراب مناسب است؟ یا خیر از مجموعه ما می پرسند و بر این اساس خواستیم مقاله ای کامل و جامع در خصوص استفاده از کوزه سفالی برای شراب را در اختیار شما عزیزان قرار دهیم تا بتوانید درک بهتری از این موضوع داشته باشید.
کوزه سفالی چیست و در چه انواعی موجود است؟
کوزه سفالی یکی از نمونه های مناسب و ایده آل موجود در بازار محصولات سفالی است که عموما در خانواده سفال همدان دسته بندی می شود، این محصول در دو نوع خام و لعاب دار به فروش می رسد که هر کدام از انواع آن دارای تفاوت های قابل مشخصی هستند که در ادامه به معرفی و بررسی تفاوت های آن می پردازیم.
کوزه سفالی خام:
کوزه سفالی خام عموما تنها و تنها برای تجهیز نمودن ساختمان با استفاده از دکوراسیون قدیمی و سنتی استفاده می شود. البته بسیاری از آن ها نیز کاربردی هستند که باید حتما و حتما به صورت خام تهیه شوند. به عنوان مثال محصولاتی که تنها باید به صورت خام تهیه شوند، با شرح کاربردهایشان به صورت زیر هستند:
- کوزه ماست سفالی – کوزه ماست باید حتما در ظروف سفالی خام استفاده شود چراکه لعاب باعث بی کیفیت شدن ماست و همچنین آب دار بودن آن خواهد شد.
- کوزه آب سفالی – برای آن که بتوانید از خاصیت معجزه آسای کوزه آب استفاده کنید حتما باید به صورت خام آن را تهیه کنید.
- کوزه دوشون سفالی – اگر قصد دارید با استفاده از کوزه های سفالی اقدام به تهیه دوغ و کره کنید، کوزه های سفالی مناسب ترین و ایده آل ترین محصولات این زمینه هستند.
- و….
کوزه سفالی لعاب دار:
یکی از اصلی ترین کوزه ها برای تهیه و استفاده از شراب، کوزه سفالی لعاب دار است. با استفاده از این کوزه ها می توانید عملا اقدام به تهیه و ساخت انواع شراب و نوشیدنی های این چنینی کنید. برای این کار باید حتما از ظروف سفالی لعاب دار استفاده کنید چراکه سفال لعاب دار مانع از جذب آب خواهد شد که این موضوع تاثیر بسیار زیادی در طعم و مزه نوشیدنی شما خواهد داشت.
از این رو یکی از محصولاتی که در این عرصه می توانید از آن ها استفاده کنید، خمره سفالی یا بقور نام دارد. این محصول مناسب ترین ظرف برای تهیه شراب است.
آیا استفاده از کوزه سفالی برای شراب مناسب است؟
در پاسخ نهایی به این سوال باید خدمتتان عرض کنیم که بله! کوزه سفالی مناسب ترین کوزه برای تهیه شراب است اما به شرط آن که حتما به صورت لعاب دار تهیه شده باشد که می توانید کوزه های مناسب برای تهیه شراب را در بخش” خمره سفالی” تهیه کنید.