در این مقاله از ووبلاگ گیلی شاپ با ما همراه باشید تا به طرز تهیه کباب ترش گیلانی بپردازیم و شما را با نحوه طبخ و تهیه آن آشنا سازیم. اگر می خواهید کباب ترش شمالی و خوشمزه استان گیلان را در منزل تهیه و نوش جان کنید، حتما تا پایان این مقاله همراه ما باشید تا دستور پخت و نکات تهیه کباب ترش مخصوص و خوشمزه استان گیلان را در اختیار شما قرار دهیم. آیا کباب ترش از دسته کباب مخصوص استان گیلان است؟ عجله نکنید! در این مقاله به خوبی به بررسی تمامی موارد خواهیم پرداخت.
البته لازم است توجه داشته باشید که ترشی دلچسب این غذا آب انار ترش می باشد که جز مواد اصلی در تهیه کباب ترش است. همچنین شما عزیزان می توانید با مراجعه به قسمت “غذاهای محلی” با انواع آن اشنا شوید. البته در انتهای این مقاله شما با انواع عکس کباب ترش گیلانی نیز آشنا خواهید شد تا بتوانید درک بهتری از آن داشته باشید.
بهتر است این مقاله را با یک موسیقی محلی دنبال کنید، قطعا حس و حال گیلان را بهتر تجربه خواهید کرد.
اما در این مقاله قرار است در خصوص کباب ترش گیلان به چه موضوعاتی بپردازیم؟
- مواد لازم در طرز تهیه کباب ترش گیلانی
- نحوه درست کردن کباب ترش در منزل به چه صورت است؟
- آیا کباب مخصوص استان گیلان تنها کباب ترش است؟
- کباب ترش مخصوص کدام استان است ؟
- آموزش ده ترفند برای بهتر شدن کباب ترش + ویدئو
کباب ترش شمالی و نحوه تهیه آن
مواد لازم در طرز تهیه کباب ترش گیلانی چیست؟
شما برای آن که بتوانید ترش کباب گیلانی را با کیفیت بسیار بالایی نوش جان کنید باید مواد اولیه آن را در ابتدا تهیه کنید، این مواد به شرح زیر است:
[table id=2 /]
نحوه درست کردن کباب ترش در منزل به چه صورت است؟
در ابتدا گوشت را می شوییم و سپس به وسیله چاقو یا کارد آن را به تکه های نسبتا متوسط و مساوی تقسیم می کنیم. تمامی تکه ها را درون ظرفی به همراه کمی نمک، پیاز رنده شده، فلفل و روغن زیتون قرار می دهیم و تمامی مخلوط به دست آمده را به طور کامل هم می زنیم تا مواد به خوبی با هم ترکیب شوند، در مرحله بعد نوبت به اضافه کردن گردوی ساطوری شده، سبزی محلی و آب انار ترش می باشد. بار دیگر تمامی محتویات درون ظرف را به خوبی زیر و رو می کنیم. (برای مزه دار کردن گوشت، به مدت ۲۴ ساعت آن را درون یخچال قرار دهید.)
پس از طی این مدت زمانی یک روزه، گوشت ها را از درون یخچال خارج می کنیم و با فاصله معین و مناسبی از هم به سیخ می کشیم (فاصله مناسب میان تکه های گوشت باعث پخت بهتر آن می شود.) و طبق عادت همیشگی آن را روی ذغال قرار می دهیم و به کمک آتش مستقیم پخت می کنیم. توجه داشته باشید که از گردوی آسیاب شده هم می توانید در پخت این غذا استفاده کنید.
نحوه درست کردن کباب ترش
طرز تهیه کباب ترش شمالی با استفاده از اصولی خاص و سنتی
آیا کباب مخصوص استان گیلان تنها کباب ترش است؟
بله، تنوع کباب ها در استان گیلان به دلیل نوع پخت آن متفاوت و متمایز است اما مناسب ترین کبابی که می توان از آن به عنوان یک غذای اصیل نام برد تنها همان کباب ترش گیلانی است که با استفاده از سبزی های مخصوص خود عملا طعمی لذیذ و دلچسب را به غذای ما بخشیده است. شاید از خود بپرسید سبزی کباب ترش چیست؟ سبزی های مخصوصی برای تهیه کباب ترش استفاده می شود که از مناسب ترین آن ها می توان به چوچاق، جعفری، گشنیز و… اشاره نمود.
کباب ترش مخصوص کدام استان است ؟
شاید از خودتان در ابتدا بپرسید که کباب ترش غذای کدام استان است که با مطالعه این مقاله به خوبی متوجه شده اید که این غذا یکی از غذاهای اصیل، سنتی و محبوب استان گیلان است که می توانید دستور پخت آن را با کیفیت بسیار بالایی در همین مقاله مطالعه نموده و سپس در منزل پخت کنید.
آموزش ده ترفند برای بهتر شدن کباب ترش
برای آن که بتوانید کباب ترش سنتی و محلی استان گیلان را با کیفیت بسیار بالایی پخت کنید در این قستما 10 ترفند فوق العاده را برای شما درج کرده ایم که هر نوع رستورانی برای بهتر شدن پخت کباب خود استفاده می کند، برای مشاهده لطفا ویدئو را پلی کنید.
جمع بندی:
به انتهای مقاله طرز تهیه کباب ترش گیلانی رسیدیم و در این مقاله توانستیم به خوبی دستور پخت و طرز تهیه یکی از مهم ترین و خشومزه ترین غذاهای محلی استان گیلان را فرا بگیریم. توجه داشته باشید کباب ترش گیلانی در اکثر شهر های استان گیلان با طعم ها و مزه های متفاوتی به فروش می رسد از این رو حتما در برنامه سفر خود به استان گیلان از این غذای لذیذ و خوشمزه گیلانی نوش جان کنید.
چنانچه تجربه پخت و تهیه این غذا را داشته اید یا از طعم آن باخبر هستید لطفا در بخش نظرات حس و حال خود را برای ما شرح دهید 🙂
بی نظیر بود