طرز تهیه کوکوی مرغ گیلانی

کوکوی مرغ گیلانی | طرز تهیه کوکوی مرغ گیلانی | کوکوی مرغ شمالی

کوکوی مرغ گیلانی که یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و پرطرفدار استان گیلان است امروز مهمان ماست و در این مقاله سعی داریم به معرفی و بررسی طرز تهیه کوکوی مرغ گیلانی بپردازیم. این غذای محلی بیشتر به عنوان وعده غذایی شام مورد مصرف قرار می گیرد که مرغ، سیب زمینی، تخم مرغ و… از مواد تشکیل دهنده اصلی این غذای محلی به شمار می رود.


لطفا بخوانید: اناربیج چیه؟ طرز تهیه خورشت اناربیج گیلانی


لطفا تا انتهای این مقاله همراه ما باشید تا زین پس بتوانید کوکوی مرغ شمالی را با بهترین کیفیت در منزل تهیه کنید و از طعم بی نظیر آن بهره مند شوید. چنانچه علاقه مند هستید تا با سایر خوراکی ها و غذاهای محلی استان گیلان اشنا شوید می توانید به قسمت “غذاهای محلی گیلان” در وبلاگ گیلی شاپ مراجعه کنید.

 

 

مواد لازم در طرز تهیه کوکوی مرغ گیلانی به روش حرفه ای ها

شما برای آن که بتوانید یک کوکوی مرغ شمالی اصیل و کاملا حرفه ای تولید کنید در ابتدا باید بتوانید مواد لازم برای تهیه این خوراک خوشمزه را آماده کنید. برای طرز تهیه کوکوی مرغ گیلانی شما به مواد زیر نیاز دارید!

  • سیب زمینی خرد شده نگینی: به ازای هر نفر یک و نیم لیوان
  • مرغ: دو الی سه یکه
  • تخم مرغ: چهار عدد
  • پیاز خلالی شده: یک عدد
  • رب گوجه فرنگی: یک و نیم قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل، زردچوبه و آبلیمو: به میزان لازم

لطفا بخوانید: راهنمای قدم به قدم طرز تهیه کوکوی اشپل گیلانی + ۸ نکته شگفت انگیز

لطفا بخوانید: طرز تهیه گمج کباب با چوچاق | مرحله به مرحله + عکس و ویدئو


مراحل تهیه این غذای محلی مخصوص استان گیلان

تکه های مرغ را درون ظرفی مناسب به همراه مقداری پیاز، نمک و زردچوبه قرار می دهیم تا تکه های مرغ درون ظرف به طور کامل بپزد. پس از پختن تکه های مرغ آن ها را به صورت ریش ریش در می آوریم و در ظرفی جداگانه نگه می داریم و در این زمان سعی می کنیم در تابه ای جداگانه سیب زمینی های نگینی خود را با کمی نمک، پیاز خلالی و رب گوجه فرنگی تفت دهیم.

سپس تمامی مواد را به همراه مرغ ریش ریش شده درون ظرفی بزرگ قرار می دهیم، کمی آبلیمو و ادویه به آن اضافه می کنیم و به خوبی تمام مواد را به هم می زنیم. تمام مواد را درون تابه ای مناسب (مناسب ترین تابه، تابه های رژیمی دو طرفست) به همراه درپوشی مناسب بر روی حرارت ملایمی قرار می دهیم تا کاملا سطح زیری آن رنگ طلایی به خود بگیرد. حال با برعکس نمودن تابه، سطح رویی آن را طلایی می کنیم. (دقت داشته باشید که در این مرحله نیازی به قرار دادن درپوش ظرف نیست زیرا از تردی کوکو جلوگیری می کند.)


لطفا بخوانید: طرز تهیه مرغ شکم پر شمالی | مرحله به مرحله + ۸ راز شگفت خوشمزه کننده آن

لطفا بخوانید: طرز تهیه شامی رودباری گیلان | مرحله به مرحله | عکس و ویدئو


کوکوی مرغ

عکس کوکوی مرغ شمالی

جمع بندی:

در این مقاله شما با طرز تهیه کوکوی مرغ گیلانی آشنا شدید! چنانچه تجربه پخت و پز این غذا را در منزل دارید لطفا در بخش نظرات با ما در میان بگذارید.

گیلی شاپ
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *