طرز تهیه میرزا قاسمی گیلانی | مرحله به مرحله + آموزش نکات حرفه ای شدن

طرز تهیه میرزا قاسمی

در این مقاله از ووبلاگ گیلی شاپ قصد داریم تا به آموزش طرز تهیه میرزا قاسمی گیلانی بپردازیم و شما را با نحوه پخت این غذای شمالی آشنا کنیم. در کنار طرز تهیه، قصد داریم نکاتی را به شما عزیزان گوش زد کنیم تا با بهره گیری از آن بتوانید عطر و طعم ویژه و به خصوصی را به غذای خود هدیه دهید. میرزا قاسمی یکی از پیش غذا‌ های اصیل و خوشمزه شمالی است که در کنار مخلفات مختلفی سرو می‌شود. این پیش غذای خوشمزه در سراسر ایران از محبوبیت خاصی برخوردار است. میرزا قاسمی توسط محمد قاسم خان، والی حاکم رشت در زمان ناصرالدین شاه قاجار، ابداع شده است و به نام او نیز ثیت شده است. چاشنی اصلی این غذا سیر است که به هیچ عنوان نباید حذف شود.


میرزا قاسمی


مواد لازم در طرز تهیه میرزا قاسمی گیلانی :

  • بادمجان متوسط: چهار عدد
  • تخم مرغ: سه عدد
  • سیر: چهار حبه
  • گوجه فرنگی: چهار عدد
  • رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

مراحل تهیه این غذای پرطرفدار محلی:

ابتدا بادمجان ها را باید به صورت کبابی تهیه کنید، دو روش برای کبابی کردن بادمجان ها وجود دارد:

1- بادمجان ها را به مدت ۴۰ دقیقه درون فر با درجه حرارت ملایم قرار می هیم تا به خوبی پخته شود.

2- بادمجان ها را به سیخ کشیده و بر روی زغال با حرارت بالا قرار می دهیم تا به خوبی پخته شود.

پس از کبابی کردن بادمجان ها، پوست و دانه آن ها را جدا می کنیم و به کمک چاقو یا ساطور سعی می کنیم آن ها را له کنیم. محتویات ظرف را به همراه کمی زردچوبه درون تابه ای می ریزیم و اجازه می دهیم کاملا سرخ شوند، پس از اینکه مواد به خوبی درون تابه تفت خوردند، حال نوبت به اضافه کردن سیر های له شده می باشد. درون تابه ای جداگانه گوجه فرنگی ها را رنده کنید و تفت دهید تا آب آن کامل گرفته شود، سپس محتویات ظرف را به همراه سه عدد تخم مرغ به بادمجان های تفت داده شده اضافه کنید و اجازه دهید چند دقیقه ای دوباره تمامی مواد با هم تفت بخورند، در این قسمت اگر از رنگ میرزا قاسمی خود راضی نبودید می توانید با اضافه کردن کمی رب، رنگ غذای خود را بهبود ببخشید.


 

میرزا قاسمی


به شما عزیزان توصیه می کنیم ویدئوی آموزشی زیر را حتما مشاهده کنید:



 

گیلی شاپ
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *