طرز تهیه سیر ترشی را در وبلاگ گیلی شاپ دنبال کنید. سیر ترشی یکی از انواع ترشیجات شمالی است که طرفداران زیادی دارد و می توان آن را به همراه انواع غذاهای محلی نظیر: فسنجان، سبزی قرمه، باقالاخورشت و… میل نمود که باعث ایجاد طعمی متفاوت و دل نشین به غذای شما می شود. با ما همراه باشید تا طرز تهیه سیر ترشی شمالی را به طور کامل فرا بگیرید و بتوانید این ترشی خوشمزه را در منزل تهیه کنید.
مواد لازم در طرز تهیه سیر ترشی شمالی
سیر تازه: یک کیلوگرم
سرکه: به میزان لازم
نمک: یک قاشق غذاخوری
سیر های خامی که تهیه کرده اید را به مدت 3 الی 4 ساعت در ظرفی که محتوی مقداری آب است، قرار دهید تا پوست آن نرم شود. سپس پوست آن ها را جدا کنید و به مدت یک روز آن ها را درون آفتاب قرار دهید تا خشک شوند. یک ظرف شیشه ای بسیار تمیز را فراهم کنید و سیرهای پوست کنده و نمک را درون آن بریزید، سپس سرکه سفید یا قرمز و یا سرکه سیب را به طوری درون ظرف میریزیم تا سطح آن نسبت به سیر ها بالاتر برود .(سرکه باید روی سیر ها را بگیرد.)
حال درب شیشه ای را ببندید و آن را به مدت 20 روز زیر نور آفتاب قرار دهید تا طعم سرکه به خورد سیر ها برود و یا به اصطلاح سیر های ما پخته تر شوند، سپس ظرف شیشه ای را در جای تاریک و خنکی به مدت یک الی هفت سال قرار دهید تا مزه واقعی آن را بچشید. (فراموش نکنید که سیر ترشی هر چه بیشتر بماند نرم تر و خوشمزه تر شده و از مرغوبیت بالاتری برخوردار می شود.)
جمع بندی:
در این مقاله طرز تهیه سیر ترشی شمالی را به طور کامل و دقیق در اختیار شما عزیزان قرار دادیم تا پس از مطالعه این مقاله به راحتی بتوانید در منزل این ترشی خوشمزه شمالی را برای خود و خانوادتان تهیه کنید. در ضمن اگر تجربه تهیه سیر ترشی را دارید، خوشحال می شویم تا آن را در اختیار ما قرار دهید. چنانچه قصد تهیه ترشیجات محلی گیلان را دارید می توانید به وب سایت گیلی شاپ مراجعه کنید.
مطالب مرتبط:
- طرز تهیه رب انار خانگی و شمالی + نکات آموزشی
- طرز تهیه کال کباب گیلانی | مرحله به مرحله
- طرز تهیه واویشکا گیلانی | مرحله به مرحله + عکس و ویدئو
- طرز تهیه کولی غورابیج | مرحله به مرحله + عکس
- طرز تهیه ماهی شکم پر گیلانی | مرحله به مرحله + عکس و ویدئو
سلام
سیرها خشک بودن و مقدار زیادی سرکه رو جذب کردن بعد چند روز
دوباره سرکه اضافه کردم
بعد چند ماه دوباره سطح سرکه پایین اومده چون گاز تولید کرده می ترسم دستکاری کنم یه موقع کپک بزنه
اگر راه حلی دارید ممنون میشمایمیل کنید