حساب کاربری

یا

حداقل 8 کاراکتر

بی شک تا به امروز شما نام زعفران را بار ها شنیده اید، اما تا به حال به این نکته فکر کرده اید که زعفران چیست و چگونه به وجود آمده است؟ چطور این گیاه به عنوان یکی از مهم ترین سوغات مشهد در سطح جهان به فروش می رسد؟ با ما در مقاله زعفران چیست همراه باشید. البته شما می توانید با مراجعه به مقاله “همه چیز درباره زعفران” اطلاعات کامل تری را در خصوص زعفران کسب کنید.

 

زعفران چیست

زعفران در واقع یک گیاه است که معادل آن به زبان انگلیسی crodcus stativu نامیده می شود. این گیاه چند ساله که دارای پیاز کروی و پوشیده از یک غشائ قهوهای رنگ است در نواحی مختلفی از جهان تهیه و تولید می شود، از مهم ترین نواحی تولید شده زعفران می توان به جنوب غربی آسیا، جنوب اسپانیا و جنوب اروپا اشاره نمود. این گیاه دارای شکل و شمایل بسیار جالب و منحصر به فردی است و دارای ساقه و شش گل برگ با رنگ بنفش و ۳ رشته کلاله با رنگ قرمز که همان زعفران تجارتی را تشکیل می دهد، می باشد. در واقع کلاله دارای مواد چربی ، املاح معدنی و موسیلاژ است.

جالب است بدانید عطر و بوی بسیار خوش بو و جالب زعفران به دلیل وجود اسانس های بی رنگ تروپن دار و یک ترکیب اکسیژن دار و همراه با سینئول به نام سافرانال است، البته این ترکیب تنها در خصوص بو و عطر زعفران می باشد. در خصوص طعم زعفران نیز می توان به هیتروزید تلخ پیکروکروسین اشاره نمود. همچنین علت رنگی بودن زعفران به دلیل وجود ماده ای به نام کروسین است.

 

امیدواریم به خوبی با مفهوم زعفران چیست اشنا شده باشید.

 

لطفا بخوانید:

 

Rate this post