دم کردن چای یکی از اصلی ترین مراحل در کیفیت چای مصرفی است و متاسفانه به دلیل عدم رعایت یکسری از نکات به ظاهر ساده اما تاثیر گذار، باعث عدم اعتماد افراد به خرید چای اینترنتی هستیم اما نگران نباشید، بلاگ گیلی شاپ برای شما عزیزان مقالهای در خصوص نحوه دم کردن چای ایرانی فراهم کرده است تا پس از مطالعه این مقاله بتوانید انواع چای های مصرفی خود را با بالاترین کیفیت و همچنین عطر و طعمی مناسب دم کرده و نوش جان کنید. اکر آماده اید، به سراغ آموزش نحوه دم کردن چای ایرانی برویم و نکاتی که در این خصوص باید بدانید را به شما عزیزان آموزش دهیم.
قبل از آموزش نحوه دم کردن چای ایرانی، این موارد را رعایت کنید!
نحوه دم کردن چای ایرانی به عوامل بسیار زیاد بستگی دارد که این عوامل در کنار یکدیگر در نهایت می تواند تاثیر بسیار زیادی بر روی مزه، عطر و طعم چای شما بگذارد. این موارد به شرح زیر است:
1-آب مناسب برای دم کردن: از آبی که چندین بار در کتری شما جوشیده است، به هیچ عنوان برای دم نمودن چای، استفاده نکنید! همواره سعی کنید از آبی استفاده کنید که برای اولین بار جوشیده شده است.
2- انتخاب قوری مناسب: سعی کنید برای دم نمودن چای ایرانی حتما از قوری های چینی استفاده کنید که تاثیر بسیار زیادی بر کیفیت چای دارد.
3- توجه به میزان دم کشیدن چای: جالب است بدانید که چای در انواع مختلف، دارای زمان های دم کشیدن متنوع ای است که باید با آن ها آشنایت کامل داشته باشید.
نحوه دم کردن چای ایرانی به چه صورت است تا بالاترین کیفیت ممکن را به دست آوریم؟
1 – کیفیت آبی را که برای دم نمودن چای انتخاب می کنید به نوبه خود می تواند یکی از مهم ترین فاکتور ها در عطر وطعم چای باشد. مناسب ترین آب مصرفی برای دم کردن چای، آب لوله کشی است. (آب نباید کلر داشته باشد)
2 – از آب مصرفیای که چند بار آن را جوشانده اید، به هیچ وجه استفاده نکنید زیرا جوشیدن مداوم آب باعث کاهش اکسیژن موجود در آن می شود و این مسئله می تواند عامل تاثیر گذاری در کیفیت چای مصرفی بگذارد. بهتر است از آب تازه ای برای دم کردن چای استفاده کنید.
3 – دمای آب متناسب با هر نوع از چای می تواند متفاوت باشد، به عنوان مثال: برای دم نمودن چای سیاه (معمول ترین چای مصرفی) بهتر است دمای آب به نقطه جوش خود رسیده باشد اما برای دم نمودن چای سبز، به دلیل این که دارای برگ های نازک تری است، دمای اب بهتر است در حدود 70 الی 80 درجه سانتی گراد باشد، یعنی نباید بگذارید تا آب به طور کامل به جوش بیاید.
4 – برای هرکس یک قاشق غذاخوری چای خشک شده انتخاب کنید و آن را درون قوری بیاندازید (اگر تعداد نفرات بالا است، از قوری های بزرگتری استفاده کنید.) و قوری را از نصف، کمتر / با آب سرد کمی آب کشی کرده و در نهایت آب سرد را از قوری خارج می کنیم.
5 – آب جوش را به اندازه نصف قوری درون آن می ریزیم و سپس قوری را به مدت 10 الی 15 ذقیقه بر روی حرارت غیر مستقیم قرار می دهیم. توجه داشته باشید که پس از جوشیدن آب، شعله زیرین کتری و یا سماور را کم کنید تا صدای جوشیدن آب کم شود. (بهترین زمان مصرف چای، 10 الی 15 دقیقه پس از دم کشیدن است)
نکات تکمیلی برای دم کردن چایی باکیفیت:
- از ریختن آب گرم در کتری خودداری کنید و از همان ابتدا آب سرد را به کتری اضافه کنید و فرصت دهید تا بجوشد. زیرا پر نمودن کتری با آب گرم و یا داغ، کیفیت چای را پایین می آورد.
- دقت داشته باشید که آب درون کتری نباید زیاد بجوشد، در این صورت باعث بی کیفیت شدن چای مصرفی می شود.
- بهتر است چای را درون ظروف شیشهای در بسته و به دور از گرما، سرما و رطوبت نگهداری کنید و از قرار دادن آن ها در مجاورت سیر و پیاز خودداری کنید زیرا چای، می تواند بوی اجسام مجاور خود را به خود جذب کند.
چگونه چای تضمینی و با کیفیت را خریداری نماییم؟
فروشگاه گیلی شاپ تمامی محصولات خود را با کیفیتی بی نظیر و صددرصد تضمین شده در اختیار شما مشتریان عزیز قرار می دهد. چای یکی از محصولاتی است که نیاز به تست شدن دارد و کمی می تواند خرید اینترنتی این محصول را دشوار کند، زیرا همه ما به دنبال عطر و طعم بی نظیر این محصولات گیاهی هستیم، ما با کوتاه نمودن دست های واسطه و وارد نمودن کالای مصرفی شما به صورت مستقیم از کارخانه، کیفیتی مثال زدنی را در اختیار شما عزیزان قرار می دهیم. چای های این مجموعه از امکان بازگشت وجه در صورت عدم کیفیت و نارضایتی شما مشتریان عزیز برخوردار بوده و هر زمانی که احساس نارضایتی از محصولات خوراکی (چای) این مجموعه داشتید، می توانیم مبلغ پرداختی شما را عودت دهیم. در این خصوص شما می توانید با مراجعه به بخش “خرید چای گیلان” و زیر دسته های آن، مناسب ترین چای را برای خود تهیه کنید.