ماست سفالی

ماست سفالی محصولی است که در کوزه ماست تهیه می شود که از نظر بهداشتی بسیار سالم و مقوی بوده و تهیه آن بسیار آسان و ساده است، برای تهیه ماست سفالی شما نیاز به یک کوزه سفالی مخصوص تهیه ماست دارید که این ظرف باید کاملا سفالی و خام باشد زیرا یکی از خاصیت های اصلی ظروف سفالی جذب اب اضافی ماست مصرفی می باشد، پس از تهیه کوزه ماست از فروشگاه اینترنتی گیلی شاپ می توانید به مقاله ” طرز تهیه ماست در ظرف سفالی ” مراجعه کنید و ماست مصرفی خود را با کیفیت بسیار بالایی در منزل تهیه کنید.

 

چطور می توانم کوزه ماست را تهیه کنم؟

برای تهیه  و خرید کوزه سفالی می توانید به فروشگاه اینترنتی گیلی شاپ مراجعه کنید و پس از ورود به بخش سفال گیلان به گروه کوزه ماست مراجعه کرده و تنوع کوزه های سفالی ماست را در آن جا مشاهده کنید.

 

ماست

 

ماست سفالی چیست؟

همان طور که در موارد فوق به آن اشاره داشتیم این محصول یک محصول بی نظیر و کاملا بهداشتی است که در کوزه های مخصوصی تهیه می شود که این روش از روش های بسیار سنتی و محبوب استان گیلان است، ماست سفالی در کوزه های مخصوص به خوبی شکل می گیرد و از طعم و مزه بسیار قابل قبولی نیز برخوردار می باشد به همین دلیل است که همواره طعم و مزه آن از زیر زبان ها خارج نشده و همگان به دنبال تهیه و خرید ماست در کوزه می باشند.

 

ماست سفالی

 

ایجاد اشتغال با فروش ماست در کوزه:

شما عزیزان می توانید در هر منطقه ای که حضور دارید با تهیه و خرید کوزه ماست اقدام به تولید انواع ماست سفالی کنید و آن را در لبنیات فروشی های سطح شهر به فروش برسانید، در حال حاظر برخی از استان های کشور این طریقه درآمد زایی را شروع کرده اند و به موفقیت نیز رسیده اند تنها کافی است کمی فرهنگ سازی در این حوزه شود تا همه افراد از خواص بی نظیر آن مطلع شوند.

 

فروش ماست در کوزه

 

ماست سفالی در کوزه های مخصوص می تواند تجربه یک حس بسیار زیبا و کارآمد را به مشتریان شما منتقل سازد و همه افراد با مشاهده حالت سنتی و خام این محصول احساس شیرین و دل انگیزی را نجربه خواهند کرد، برای این منظور می توانید به صورت مجزا کوزه مخصوصی را تهیه کرده و از طریق آموزشات موجود در وب سایت به تهیه ماستی کاملا سنتی بپردازید و آن ها را به همراه غذای اصلی بر سر سفره مشتریان خود قرار دهید، بی شک طرح سنتی و اصیل آن یادآور دوران گذشته بوده و می توانید حس و حال خوشایندی را به آن ها منتقل سازد تا از سرو غذا در رستوران شما نهایت لذت را ببرند. لطفا به یاد داشته باشید که برای استفاده از خواص منحصر به فرد این محصول حتما باید از کوزه سفالی خام استفاده کنید زیرا تنها این محصولات هستند که دارای خواص ویژه و منحصر به فرد کشش و جذب آب اضافی درون ظرف سفالی می باشند.

لطفا کلیک کنید!
دانلود آهنگ گیلکی سیا ابران + متن و ترجمه

 

کوزه ماست

 

نکته های بهداشتی قبل از مصرف جهت تهیه ماستی چکیده و محلی:

ظروف سفالی به دو دسته خام و لعاب دار تقسیم می شوند، که در این بین پزشکان طب سنتی پخت و پز درون ظروف سفالی خام را به دلیل باقی ماندن غذا در منافذ موجود بر روی سفال توصیه نکرده و بهتر است از ظروف سفالی لعاب دار برای پخت و پز استفاده شود، در ضمن ظروف سفالی (چه خام، چه لعاب دار) نباید به طور مستقیم بر روی حرارت قرار بگیرند و باید از شعله پخش کنی مناسب در امر پخت و پز استفاده کرد. یک نکته مهم و اولیه در تهیه ماست این است که حتما به مدت ۲۴ ساعت مقداری آب ولرم را در ظروف سفالی خود ریخته تا جذب آب به خوبی انجام شود و ماست شما مزه خاک به خود نگیرد. همچنین شما عزیزان می‌توانید طرز تهیه ماست خانگی درون ظروف سفالی را در وبلاگ گیلی شاپ مشاهده کنید.


مطالب مرتبط:


 

ماست سفالی چیست؟ چطور تهیه می شود؟ خواص آن چیست؟
امتیاز شما

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *