طرز تهیه گمج کباب - گمج کباب با چوقاق

طرز تهیه گمج کباب با چوچاق گیلانی را در وبلاگ گیلی شاپ دنبال کنید تا شما عزیزان را با نحوه پخت و تهیه این غذای محلی و همچنین نکات ویژه سرآشپز آشنا کنیم. لطفا تا انتهای این مقاله همراه ما باشید. گمج کباب با چوچاق یک ترکیب فوق العاده لذیذ و یکی از غذاهای محلی و خوشمزه استان گیلان است که در تهیه آن از گوشت، رب انار، سبزی های محلی و… استفاده می کنند، در این مطلب طرز تهیه گمج کباب با چوچاق را برای شما آماده کرده ایم تا از پخت و تهیه این غذای خوشمزه استان گیلان نهایت لذت را ببرید. این غذای محلی و محبوب استان گیلان در ظروف خاصی تهیه می شود که در استان گیلان به گمج (ظرف سفالی مخصوص استان گیلان) معروف است.



گمج کباب محلی و سنتی استان گیلان


مواد لازم در طرز تهیه گمج کباب با چوچاق | خوشمزه ترین غذای محلی گیلان:

  • گوشت خورشتی: ۳۰۰ گرم
  • گردو: ۱۰۰ گرم
  • سبزی های محلی (شامل تره، جعفری و گشنیز خرد شده): ۲۵۰ گرم
  • پیاز (خلالی شده): ۲ عدد
  • رب گوجه ‌فرنگی: ۲ قاشق غذا خوری
  • آب و رب انار ترش: ۲ قاشق غذا خوری
  • آب: یک و نیم پیمانه

طرز تهیه این غذای محلی و سنتی استان گیلان درون گمج سفالی:

در ابتدا توجه داشته باشید که برای چشیدن طعم و مزه واقعی این غذا حتما از دیگ سفالی مخصوص استان گیلان (گمج) استفاده کنید. ابتدا قابلمه ای مناسب فراهم کنید و گوشت های خرد شده را به همراه مقدار کمی روغن درون قابلمه تفت دهید،گردوی سابیده شده، سبزی خرد شده، پیاز، رب انار، رب گوجه فرنگی و اب انار را به مخلوط گوشتمان اضافه می کنیم. کمی اجازه دهید تا محتویات درونی ظرف بپزد و سپس به آن مقداری اب اضافه کنید و به مدت دو ساعت آن را بر روی حرارتی ملایم قرار دهید تا غذا آماده شود. دستور پخت این غذای محلی به همین آسانی است، امیدوارم از طعم و مزه بی نظیر آن نهایت لذت و استفاده را ببرید. گمج کباب با چوقاق


گمج کباب محلی و سنتی استان گیلان


جمع بندی:

این بود نگاهی به طرز تهیه گمج کباب با چوچاق | امیدواریم از این مطلب نهایت لذت و استفاده را برده باشید. چنانچه مشکلی در طبخ این غذا دارید، می توانید در بخش نظرات، سوالات خود را از ما بپرسید.

لطفا کلیک کنید!
طرز تهیه کولی غورابیج مخصوص گیلان | مرحله به مرحله + عکس


طرز تهیه گمج کباب با چوچاق | مرحله به مرحله + عکس و ویدئو
۴٫۳ (۸۶٫۶۷%) ۳ votes

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *