حساب کاربری

لطفا از حروف a-z,A-Z,0-9 استفاده نمایید - حداقل 5 کاراکتر

حداقل 8 کاراکتر

09309932120info@gilishop.ir

طرز تهیه کوکوی مرغ از غذا های محلی استان گیلان

طرز تهیه کوکوی مرغ از غذا های محلی استان گیلان:

طرز تهیه کوکوی مرغ یکی از غذاهای محلی و سنتی استان گیلان است را در بلاگ گیلی شاپ دنبال کنید. این غذای محلی بیشتر به عنوان وعده غذایی شام مورد مصرف قرار می گیرد. مرغ، سیب زمینی، تخم مرغ و… از مواد تشکیل دهنده این غذای محلی است. در این مطلب قصد داریم دستور پخت کوکوی مرغ را مورد بررسی قرار دهیم، با ما همراه باشید.

 

 

کوکوی مرغ

 

مواد لازم در طرز تهیه کوکوی مرغ :

 

  • سیب زمینی خرد شده نگینی: به ازای هر نفر یک و نیم لیوان
  • مرغ: دو الی سه یکه
  • تخم مرغ: چهار عدد
  • پیاز خلالی شده: یک عدد
  • رب گوجه فرنگی: یک و نیم قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل، زردچوبه و آبلیمو: به میزان لازم

 

مراحل تهیه این غذای محلی مخصوص استان گیلان:

تکه های مرغ را درون ظرفی مناسب به همراه مقداری پیاز، نمک و زردچوبه قرار می دهیم تا تکه های مرغ درون ظرف به طور کامل بپزد. پس از پختن تکه های مرغ آن ها را به صورت ریش ریش در می آوریم و در ظرفی جداگانه نگه می داریم و در این زمان سعی می کنیم در تابه ای جداگانه سیب زمینی های نگینی خود را با کمی نمک، پیاز خلالی و رب گوجه فرنگی تفت دهیم.

حتما بخوانید  شیطان کوه (بام سبز) لاهیجان منطقه ای دیدنی در استان گیلان

سپس تمامی مواد را به همراه مرغ ریش ریش شده درون ظرفی بزرگ قرار می دهیم، کمی آبلیمو و ادویه به آن اضافه می کنیم و به خوبی تمام مواد را به هم می زنیم. تمام مواد را درون تابه ای مناسب (مناسب ترین تابه، تابه های رژیمی دو طرفست) به همراه درپوشی مناسب بر روی حرارت ملایمی قرار می دهیم تا کاملا سطح زیری آن رنگ طلایی به خود بگیرد. حال با برعکس نمودن تابه، سطح رویی آن را طلایی می کنیم. (دقت داشته باشید که در این مرحله نیازی به قرار دادن درپوش ظرف نیست زیرا از تردی کوکو جلوگیری می کند.)

 

 

کوکوی مرغ

 

 

علیرضا تسلیمی
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

X