طرز تهیه کولی غورابیج مخصوص گیلان

کولی غورابیج (مزه غوره) یکی از غذاهای پرطرفدار و سنتی استان گیلان است که علاقه مندان بسیار زیادی را توانسته است به سوی خود جذب کند. کولی، به ماهی های بسیار کوچکی گفته می شود که توسط صیادان صید می شود و به وفور در بازار های تمام شهرستان های استان گیلان موجود است. در ادامه قصد داریم طرز تهیه کولی غورابیج مخصوص گیلان را به شما عزیزان آموزش می دهیم، لطفا با بلاگ گیلی شاپ همراه باشید.



مواد لازم جهت طرز تهیه کولی غورابیج خوشمزه گیلانی:

  • کولی (ماهی ریز): ۸ عدد
  • سبزی های معطر(نعناع، خالواش، چوچاق و گشنیز): نیم کیلو
  • ترشی آبغوره: یک و نیم فنجان
  • شکر: یک قاشق غذاخوری
  • مغز گردو:۲۵۰ گرم

طرز تهیه کولی غورابیج استان گیلان


طرز تهیه کولی غورابیج به شیوه کاملا سنتی:

ابتدا مغز گردوها را درون مخلوط کن بریزید تا به طور کامل پودر شوند (برای مزه بهتر می توانید به صورت دستی آن ها را بر روی نمکیار های سفالی پوره کنید) و سپس ظرفی مناسب را در نظر می گیریم و مغز گردوها را به همراه دو لیوان آب درو نآن قرار می دهیم تا به خوبی بپزد و روغن بیاندازد. در این بین، پوست کولی ها را گرفته و دو طرف آن ها را بر روی تابه سرخ می کنیم، برای مزه دار کردن کولی ها می توانیم از نمک و فلفل استفاده کنیم، در تابه ای جداگانه سبزی ها را سرخ می کنیم و سپس قابلمه ای مناسب فراهم می کنیم و کولی ها را به همراه سبزیجات سرخ شده، ترشی و مغز گردوی سابیده شده را درون آن میریزیم و اجازه می دهیم تا تمامی مواد به خوبی و بر روی حرارتی ملایم پخته شوند.

امیدواریم از طرز تهیه کولی غورابیج نهایت استفاده را برده باشید، شما عزیزان می توانید تجربیات خود را در قسمت نظرات همین موضوع برای ما اعلام کنید تا ما و سایر دوستان نیز از تجربیات و گفته های شما بهترین بهره را ببرند.


کولی غورابیج


جمع بندی:

این بود نگاهی به طرز تهیه کولی غورابیج یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و سنتی استان گیلان، اگر تجربه پخت و تهیه این غذای محلی را دارید لطفا تجربه خود را با ما در زیر همین پست در میان بگذارید، تا سایر کاربران نیز از تجربه شما نهایت استفاده را ببرند.


مطالب مرتبط:


 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

X