حساب کاربری

لطفا از حروف a-z,A-Z,0-9 استفاده نمایید - حداقل 5 کاراکتر

حداقل 8 کاراکتر

طرز تهیه واویشکا گیلانی | مرحله به مرحله + عکس و ویدئو

به این نوشته امتیاز دهید

در این مقاله از وبلاگ گیلی شاپ قصد داریم برای شما عزیزان طرز تهیه واویشکا گیلانی آموزش دهیم تا زین پس بتوانید این غذای سنتی و محبوب استان گیلان را در منزل تهیه کنید. از مواد اصلی و تشکیل دهنده این غذا می توان به : گوشت چرخ کرده، سیر، تخم مرغ و… اشاره نمود که پس از سرو می توانید آن را به همراه نان و برنج میل کنید. لطفا تا انتهای این مقاله همراه ما باشید تا نکات بسیار جالبی را در اختیار شما قرار دهیم و با استفاده از آن نکات، غذایی بی نظیر را بر سر سفره هایتان قرار دهید و از عطر و طعم آن نهایت لذت را ببرید.


واویشکا


مواد لازم در طرز تهیه واویشکا گیلانی

  • گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم
  • سیر: دو عدد
  • پیاز بزرگ: دو عدد
  • تخم مرغ: یک عدد
  • رب گوجه فرنگی: دو قاشق غذا خوری
  • گوجه فرنگی خرد شده: سه عدد
  • آب: یک و نیم لیوان
  • نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

چطور واویشکای گیلان را در منزل پخت کنیم؟ + آموزش رمز و راز های آن:

در ابتدا تابه ای مناسب را فراهم کنید و بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا کمی داغ شود. سپس سیر و پیاز را خرد کنید و درون تابه بریزید تا با حرارت ملایم کمی باهم تفت بخورند. در مرحله بعد گوشت چرخ کرده را به همراه کمی نمک، فلفل، رب گوجه فرنگی و زردچوبه به مخلوط سیر و پیاز اضافه کرده و اجازه می دهیم مواد به خوبی باهم ترکیب شوند. حال یک و نیم لیوان آب و گوجه فرنگی های خرد شده را به مخلوطمان اضافه می کنیم و به اندازه ۴۵ دقیقه با قرار دادن درپوش اجازه می دهیم تا مواد به خوبی پخته شوند. پس از طی این مدت زمانی برای خوش طعم شدن غذا یه عدد تخم مرغ به آن اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه اجازه می دهیم تا به همراه مواد پخته شود.



واویشکا



علیرضا تسلیمی
دیدگاه کاربران 2 دیدگاه
  • فروش عسل ۲۸ تیر ۱۳۹۷ / ۱۲:۱۷
    0 0

    سلام سايت خوبي داريد ممنون بابت زحمات

    • علیرضا تسلیمی ۲۸ تیر ۱۳۹۷ / ۱۳:۱۸
      0 0

      سلام خدمت شما، ممنون از نظر دلگرم کننده شما

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

X