طرز تهیه رشته خوشکار گیلانی

آیا به دنبال طرز تهیه رشته خوشکار گیلانی در منزل خود هستید؟ و نمی دانید چطور این شیرینی محبوب و خوشمزه استان گیلان را تهیه کنید؟ نگران نباشید، با بلاگ گیلی شاپ همراه باشید تا به راحتی بتوانید در منزل رشته خوشکار گیلانی را تهیه کنید و از طعم و مزه آن نهایت لذت و استفاده را ببرید. رشته خوشکار یا خشکار از دسر های سنتی و محبوب استان گیلان است که بیشتر در ماه میهمانی خدا (ماه رمضان) توسط افراد بازاری و خبره این کار انجام می شود. این خوراک خوشمزه علاوه بر استان گیلان در سایر نقاط کشور نیز تولید می شود و به عرضه می رسد اما مهد تولید این دسر خوشمزه، استان گیلان است.



مواد اصلی و میانی مورد نیاز در طرز تهیه رشته خوشکار گیلانی :

  • آرد گندم: دو و نیم لیوان
  • آرد برنج: یک و نیم لیوان
  • آب: یک لیوان

 

رشته خوشکار گیلانی

 

 مواد میانی:

  • شکر: سه قاشق غذا خوری
  • پودر دارچین: یک قاشق غذا خوری
  • گردوی سابیده شده: هفت قاشق غذا خوری
  • جوز هندی رنده شده: یک عدد

طرز تهیه رشته خوشکار گیلانی به روشی کاملا سنتی و خانگی

در ابتدا ظرفی مناسب تهیه کنید و آرد برنج را به همراه آرد گندم به طور کامل مخلوط کنید، البته این کار را به صورت مرحله به مرحله انجام دهید و در هر مرحله یک میزان نسبی آب به ان اضافه کنید تا مایع رقیقی همانند شیر موز به دست آید. سپس با همزن های برقی این مواد را به خوبی باهم ترکیب می کنیم و پس از عبور از صافی، یک ماده یکدستی به دست می آید که همان ماده اصلی رشته خوشکار ما است.

برای تهیه رشته خشکار به یک ابزار مخصوصی نیاز داریم که این مواد را به صورت رشته های نسبتا ریزی برای ما تهیه می کند، که این ابزار کاربردی را می توانیم از قنادی ها تهیه کنیم اما اگر قصد تهیه این ابزار را نداشتیم، یک راه ساده برای این کار وجود دارد، آن هم این است که درون یک آب معدنی کوچک یا بزرگ مواد خودمون رو به وسیله قیف وارد کنیم و به کمک یک میخ بسیار ریز بر روی درپوش آن سه حفره ایجاد کنیم. پس از اینکه حفره ها را ایجاد کردیم، باید یک نِی بسیار ضخیم را وارد سوراخ کنیم، به طوری که کاملا کیپ و محکم باشد و مواد از کناره ها به بیرون درز پیدا نکند.

لطفا کلیک کنید!
طرز تهیه نان کشتا | (خلفه) از نان های محلی و خوشمزه استان گیلان

در این مواقع باید کف یک تابه تفلون را با استفاده از یک قلموی آغشته شده به روغن چرب کنیم و با استفاده از ابزار مخصوص و یا بطری نوشابه خمیر را به صورت رفت و برگشت و پنجره ای روی تابه میریزیم و آن را بر روی شعله ملایم قرار می دهیم تا خودش را بگیرد، سپس خمیر را آرام از تابه جدا کرده و در گوشه ای قرار می دهیم. تمام مواد میانی را باهم مخلوط کنید و به کمک قاشق بر روی خمیر میریزیم و در نهایت خمیر را طوری بر روی مواد میانی می آوریم که تمامی نقاط آن را پوشش دهد، حال دو طرف آن را با دست محکم می کنیم تا مواد از درون آن سر ریز نشود. سپس این شیرینی ها را درون روغن سرخ می کنیم فقط در حدی که کمی روی آنها طلایی شوند ، زیاد نباید سرخ شود.


رشته خوشکار

جمع بندی:

این بود نگاهی به طرز تهیه رشته خوشکار گیلانی و امیدواریم به خوبی با طرز تهیه این شیرینی محلی و سنتی گیلان آشنا شده باشید، چنانچه قصد دارید اطلاعات کامل تری در خصوص غذاهای محلی گیلان به دست آورید می توانید به بلاگ گیلی شاپ مراجعه کنید.


مطالب مرتبط:


 

آیا به دنبال طرز تهیه رشته خوشکار گیلانی در منزل خود هستید؟
امتیاز شما به این مطلب

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *