حساب کاربری

لطفا از حروف a-z,A-Z,0-9 استفاده نمایید - حداقل 5 کاراکتر

حداقل 8 کاراکتر

طرز تهیه رب آلوچه خانگی و شمالی + نکات تکمیلی و کاربردی آن

به این نوشته امتیاز دهید

طرز تهیه رب آلوچه خانگی و شمالی را با بلاگ گیلی شاپ تجربه کنید. رب آلوچه یکی از چاشنی های پرطرفدار و خوشمزه استان گیلان است که شما عزیزان می توانید از آن به عنوان طعم دهنده در مواد غذایی خود استفاده کنید. با ما همراه باشید تا طرز تهیه رب آلوچه خانگی و خوشمزه استان گیلان را به شیوه ای کاملا اصولی و سنتی فرا بگیرید.



طرز تهیه رب آلوچه


مواد لازم در طرز تهیه رب آلوچه خانگی و شمالی:

آلوچه: یک کیلوگرم

آب: یک لیوان

نمک: به میزان لازم


در ابتدا لازم است تا تمامی قسمت های آلوچه (برگ و ساقه) را از آن جدا کنیم و به خوبی آن ها را بشوییم. سپس دیگ و یا قابلمه ای مناسب را فراهم کنید و آلوچه ها را به همراه مقدار مناسبی آب و نمک، درون قابلمه و بر روی حرارتی ملایم قرار دهید، اجازه می دهیم تا آلوچه ها به طور کامل پخته شوند و در این حین آن ها را به خوبی هم می زنیم تا مواد ما ته نگیرد، هنگامی که آلوچه های ما به طور کامل به درجه پخت رسید، می توانیم آن ها را از روی حرارت برداریم و در گوشه ای قرار دهیم تا کمی خنک شوند.


طرز تهیه رب آلوچه خوشمزه


ظرفی مناسب تهیه می کنیم و بر روی آن یک صافی ریز قرار می دهیم، آلوچه های پخته شده را درون صافی ریخته و به خوبی با دست آن ها را چنگ می زنیم تا هسته و پوست آن جدا شود و آلوچه ای کاملا یکدست را درون ظرف مشاهده کنیم، سپس قابلمه ای تهیه کرده و تمامی آلوچه های له شده را بر روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا آرام آرام پخته شود تا به یک غلظت بسیار خوبی برسد. پس از اینکه آلوچه های به آن غلظت دلخواه ما رسیدند، می توانیم آن ها را از روی حرارت برداریم و در بسته بندی های مناسب در یخچال و یا فریزر به مدت یک سال قرار دهیم.


طرز تهیه رب آلوچه



علیرضا تسلیمی
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

X