طرز تهیه خورشت نازخاتون شمالی

خورش نازخاتون شمالی از غذاهای بسیار لذیذ و دلچسب گیلانی بوده و به دلیل ترکیبات خاصی که در این غذا به کار رفته است از طعم و کیفیت بسیار مطلوبی برخوردار است. در این مقاله قصد داریم به آموزش طرز تهیه خورش نازخاتون شمالی بپردازیم، با بلاگ گیلی شاپ همراه باشید تا شما را از اصولی ترین و سنتی ترین نحوه پخت این غذای محلی آشنا سازیم.


طرز تهیه خورشت نازخاتون شمالی
طرز تهیه خورش نازخاتون شمالی

مواد لازم در  طرز تهیه خورش نازخاتون شمالی:

بادمجان کوچک و قلمی: یک کیلو

گوشت بدون استخوان: ۸۰۰ گرم

نعنا و جعفری و کمی اسفناج: ۵۰۰ گرم

نمک و فلفل: به میزان لازم

پیاز: یک عدد

آبغوره: یک فنجان

روغن: به میزان


مراحل تهیه این خورش سنتی و محلی گیلان:

ابتدا قابلمه ای مناسب فراهم کنید، پیاز ها را به صورت نگینی خرد کرده و به همراه تکه های گوشت درون قابلمه تفت می دهیم و پس از گذشت چند دقیقه، به میزان سه لیوان آب بر روی مواد داخلی قابلمه اضافه می کنیم. در تابه ای جداگانه سبزی ها را به صورت کاملا بهداشتی و زیر خرد می کنیم و پس از سرخ کردن آن ها، گوشت پخته شده را به همراه کمی نمک، فلفل و آبغوره به محتویات تابه اضافه می کنیم و با کم نمودن حرارت شعله، اجازه می دهیم تا آب خورشت تبخیر شود و به اصطلاح خورشت ما جا بیافتد.


بادمجان ها را با حرارت ملایم، در تابه ای جداگانه سرخ کنید تا به صورت مغز پخت در بیایند و سپس آن ها را بر روی خورشت قرار دهید تا کمی از عطر و طعم خورشت نیز به بافت درونی بادمجان نفوذ کند و پس از پخت کامل، می توانید آن ها را در اطراف سینی و یا دیس بزرگی بچینید و به همراه مواد تهیه شده و همچنین پلو نوش جان کنید.


نازخاتون شمالی


جمع بندی:

در این مقاله به معرفی و بررسی طرز تهیه خورش نازخاتون شمالی پرداختیم و شما را با فنون آشپزی آن آشنا ساختیم. لطفا اگر تجربه ای در تهیه و طبخ این غذای محلی دارید، با ما در بخش نظرات که در زیر همین پست قرار گرفته است، در میان بگذارید.


 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

X