طرز تهیه آش ترش گیلان

در این مقاله قصد داریم برای شما عزیزان طرز تهیه آش ترش گیلان را که یکی از پیش غذاهای بسیار دوست داشتنی و پرطرفدار شمال کشور است را آموزش دهیم. با راهنمای قدم به قدم و جامع وبلاگ گیلی شاپ، شما می توانید آش ترش گیلان را در منزل به راحتی تهیه کنید و از خوردن آن نهایت لذت را ببرید. لازم به ذکر است که ترکیبات به کار رفته در تهیه آشِ مخصوص استان گیلان، آن را به غذایی کاملا مقوی و مغزی تبدیل کرده است. در این مطلب قصد داریم طرز تهیه ترشه آش که به عنوان یکی از غذاهای محلی استان گیلان شناخته می شود را بررسی کنیم، با ما همراه باشید.


مواد لازم در طرز تهیه آش ترش گیلان :

  • لوبیا چیتی: ۱ پیمانه
  • عدس: ۱ پیمانه
  • نخود: یک پیمانه
  • آلوی خشک: ۱ پیمانه
  • رشته آش: ۱ بسته
  • سبزی آش: ۵۰۰ گرم
  • برگ زرد آلو:۱ پیمانه
  • هویج پخته شده: ۲ پیمانه
  • چغندر پخته شده: ۲ پیمانه
  •  آب گوشت: به مقدارلازم
  • نعناع و پیاز داغ: به میزان لازم (بر ای تزیین)
  • نمک و فلفل: به میزان لازم


ترشه آش گیلان


ترشه آش یا آش ترش


برسیم به طرز تهیه ترشه آش ( آش ترش ):

ابتدا تمامی حبوبات را به صورت جداگانه در قابلمه ای مناسب می‌پزیم و سپس تمامی حبوبات را به همراه برگ زردآلو، آلوی خشک و آب گوشت درون قابلمه ای می ریزیم و  بر روی شعله با حرارتی ملایم قرار می دهیم و صبر می کنیم تا تمامی مواد به آرامی درون ظرف بپزد. حال نوبت به اضافه کردن سبزی آش، چغندر و هویج پخته شده می باشد. پس از آنکه مخلوط ما حسابی جا افتاد، رشته ها را اضافه می کنیم و پس از مدتی طعم آن را می چسیم، طعم این آش کمی ملس و ترش است. در آخر برای تزئین غذا می توانیم از پیاز و نعناع داغ شده کمک بگیریم. امیدواریم از طعم و مزه این غذای شمالی خوشتان آمده باشد، در صورتی که تجربه پخت این غذا را دارید، می توانید در قسمت نظرات، در پایین همین پست برای ما یادداشتی بگذارید.



 

0/5 ( 0 نظر )

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *