خرید کوزه ماست

برای خرید کوزه ماست گیلان می توانید به فروشگاه اینترنتی گیلی شاپ مراجعه کرده و این محصول سفالی و بسیار کاربردی استان گیلان را در این فروشگاه تهیه کنید تا شما عزیزان نیز بتوانید در محیط کار و یا منزل شخصی خود اقدام به تهیه ماستی کاملا سنتی و چکیده کنید. در این مقاله همراه ما باشید تا به بررسی مشخصات و ویژگی های این محصول بی نظیر بپردازیم. در ویدئوی زیر طرز ساخت و تهیه کوزه ماست گیلان را برای شما به تصویر خواهیم کشید.



خرید کوزه ماست


نکته های بهداشتی قبل از مصرف:

ظروف سفالی به دو دسته خام و لعاب دار تقسیم می شوند، که در این بین پزشکان طب سنتی پخت و پز درون ظروف سفالی خام را به دلیل باقی ماندن غذا در منافذ موجود بر روی سفال توصیه نکرده و بهتر است از ظروف سفالی لعاب دار برای پخت و پز استفاده شود، در ضمن ظروف سفالی (چه خام، چه لعاب دار) نباید به طور مستقیم بر روی حرارت قرار بگیرند و باید از شعله پخش کنی مناسب در امر پخت و پز استفاده کرد.


یک نکته مهم و اولیه در تهیه ماست این است که حتما به مدت ۲۴ ساعت مقداری آب ولرم را در ظروف سفالی خود ریخته تا جذب آب به خوبی انجام شود و ماست شما مزه خاک به خود نگیرد. همچنین شما عزیزان می‌توانید طرز تهیه ماست خانگی درون ظروف سفالی را در وبلاگ گیلی شاپ مشاهده کنید.


کوزه ماست سفالی (سایز: کوچک)


طرز تهیه ماست در ظرف سفالی مخصوص:

 ظروف سفالی از بهترین و مناسب ترین ظروف برای تهیه و نگهداری ماست خانگی می باشند. ماست چکیده با توجه به اینکه در ظروف سفالی (کوزه ماست) قرار دارد دارای طعمی بسیار خوشمزه بوده و از کالری بسیار بالایی نیز برخوردار است. ظروف سفالی خاصیت مکندگی بسیار بالایی دارند و به کمک این خاصیت بسیار کاربردی، قادر خواهند بود تا آب اضافی ماست شما را بگیرند و این روند باعث به وجود آمدن پدیده چکیده شدن و سنتی نمودن ماست خانگی شما می شود.


کوزه ماست سفالی
خرید کوزه ماست گیلان

 


طرز تهیه ماست در ظرف سفالی چکیده و خوشمزه:

مواد لازم در طرز تهیه ماست در ظرف سفالی: 

  • شیر: یک الی دو لیوان
  • ماست: به میزان لازم
لطفا کلیک کنید!
خرید محصولات سفالی استان گیلان | 10 درصد تخفیف | تحویل درب منزل

با توجه به مقدار شیری که تهیه نموده اید (به ازای هر یک لیتر شیر، یک و نیم قاشق غذا خوری ماست ریخته شود.)، قابلمه ای مناسب تهیه کرده و سپس شیر را درون قابلمه سر ریز می کنیم و اجازه می دهیم شیر بر روی حرارت ملایم، آرام آرام گرم شود. هنگامی که شیر به نقطه جوش خود رسید، به مدت ده دقیقه آن را در این حالت قرار می دهیم تا کاملا بجوشد. (این کار باعث می شود که ماست سفت تر شود.) سپس شیر را از قابلمه خارج می کنیم و آن را درون ظرف مورد نظری که از قبل آماده کرده ایم، به مدت ۴۰ دقیقه قرار می دهیم تا شیر به دمای محیط برسد. لازم به ذکر است که ظروف سفالی از بهترین و مناسب ترین ظروف در تهیه ماست خانگی است و باعث جذب آب اضافی و در نتیجه سفت تر شدن ماست خانگی شما می شود.


کوزه ماست سفالی
خرید کوزه ماست گیلان

 


پس از رسیدن شیر به دمای محیط، ماست را به آن اضافه کرده و به طور کامل این دو ماده را همراه با هم، هم میزنیم تا زمانی که ماست شما درون شیر به طور کامل حل شود. سپس برای گرم ماندن ظرف می توانیم دور آن را با پارچه ای مناسب ببندیم. (توجه داشته باشید که درپوش ظرف را به طور کامل نبندید.) ظرف خود را به مدت ۵ الی ۶ ساعتبدون تکان دادن در گوشه ای قرار می دهیم. (جابه جا نمودن ظرف باعث آب انداختن ماست می شود.) خرید کوزه ماست


لیست قیمت کوزه ماست سفالی گیلان
خرید کوزه ماست گیلان

سپس ظرف را به مدت ۲۴ ساعت درون یخچال قرار می دهیم و سپس نوش جان می کنیم. شما عزیزان می توانید از فروشگاه اینترنتی گیلی شاپ کوزه سفالی مخصوص ماست را تهیه کنید و درون منزل اقدام به تهیه ماستی پکیده و محلی کنید تا از طعم بی نظیر آن غافل نشوید. این بود نگاهی به طرز تهیه ماست در ظرف سفالی ، امیدواریم از این آموزش نهایت استفاده را برده باشید، چنانچه سوالی دارید می توانید در بخش نظرات با ما در میان بگذارید.


 

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *