حساب کاربری

لطفا از حروف a-z,A-Z,0-9 استفاده نمایید - حداقل 5 کاراکتر

حداقل 8 کاراکتر

خرید نمکیار سفالی | ۵ درصد تخفیف | تحویل درب منزل

به این نوشته امتیاز دهید

خرید نمکیار سفالی را همراه با قیمتی مناسب و کیفیتی بی نظیر در فروشگاه اینترنتی گیلی شاپ تهیه کنید. نمکیار، نیمکار، نمکیار و نمکار سفالی از دیگر محصولات سفالی استان گیلان است که طرفدارن خاصی را به سوی خود جذب می کند. خرد نمودن مواد غذایی، انواع سبزیجات و… از ویژگی های ممتاز و برتر این محصول سفالی است. در ادامه با ما همراه باشید تا به بررسی دقیق تر این محصول پرکاربرد بپردازیم.


خرید نمکیار سفالی
خرید نمکیار سفالی

بررسی و خرید نمکیار سفالی :

این محصول در سه سایر کوچک، بزرگ و متوسط در فروشگاه اینترنتی گیلی شاپ موجود است. امروزه وجود نمکار های سفالی در هر منزلی ضروری است و با تهیه آن می توانید محصولات غذایی خود را با روشی کاملا سنتی و اصیل خرد کنید تا متوجه تغییر مزه آن در پخت انواع غذاهای محلی شوید. این محصول کاملا دست ساز بوده و با روشی کاملا سنتی درون کوره های پخت سفال، به بهره برداری رسیده است.


نمکیار سفالی سایز کوچک
نمکیار سفالی سایز کوچک

نمکیار سفالی سایز متوسط
نمکیار سفالی سایز متوسط

نمکیار سفالی سایز بزرگ
نمکیار سفالی سایز بزرگ

هالی درار یکی از معروف ترین پیش غذاهای گیلانی:

اما یکی از خوراکی های خوشمزه ای که در استان گیلان و در فصل بهار به وفور دیده می شود، هالی یا آلوچه (گوجه سبز) است. هلی دشکن یا خولی دشکن یکی از دسرهای خوشمزه گیلانی است که به وسیله این ظرف سفالی (نمکیار) تهیه می شود. شیوه کار به این صورت می باشد که ابتدا هالی یا آلوچه های ترش و ملس را درون این ظرف سفالی ریخته و به کمک مشته سنگ مخصوص آن ها را به طور کامل له می کنیم تا ترکیبی ترش و خاطره انگیزی برای خود و اطرافیان ایجاد کنیم. با خرید نمکیار سفالی می توانید این پیش غذای خوشمزه را برای خود و عزیزانتان تهیه کنید.



شیوه کار و استفاده از نمکیار سفالی به چه صورت است؟

ابتدا مواد غذایی خود را به وسیله چاقو خرد کرده و سپس درون نمکیار سفالی قرار می دهیم و به کمک یک سنگ مخصوص بیضی شکل به نام مشته سنگ یا سوسنگ با مچ دست، سعی می کنیم تا با سابیدن مواد غذایی از خاصیت این ظروف سفالی استفاده کنیم.

نمکیار، نیمکار و یا نمکار های سفالی از صنایع دستی استان گیلان است که ساخت آن زحمت زیادی برای سفالگران گیلانی دارد، گودی مناسب برای این ظرف باعث شده است تا مواد غذایی به راحتی درون آن قرار بگیرند و مراحل سابیدن آن ها به آسانی انجام شود، همچنین برای تهیه انواع غذاهای محلی نظیر: فسنجان، بادمجان کباب و… می توانید از این ظرف سفالی استفاده کنید.



 

 

علیرضا تسلیمی
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

X