حساب کاربری

لطفا از حروف a-z,A-Z,0-9 استفاده نمایید - حداقل 5 کاراکتر

حداقل 8 کاراکتر

09309932120info@gilishop.ir

خرید ظروف سفالی با کیفیت به همراه قیمتی مناسب

خرید ظروف سفالی با کیفیت به همراه قیمتی مناسب:

 

خرید ظروف سفالی را با فروشگاه اینرتنتی گیلی شاپ تجربه کنید، خرید اینترنتی انواع محصولات سفالی نظیر: کوزه آب، کوزه ماست، گمج سفالی، نمکیار سفالی و… همراه با کیفیتی بی نظیر و همچنین قیمتی مناسب در فروشگاه اینترنتی گیلی شاپ موجود است و شما عزیزان می توانید ظروف سفالی خود را پس از بررسی های لازم، خریداری کنید.

 

ظروف سفالی:

 

ظروف سفالی به ظروفی گفته می شود که ماده اصلی تشکیل دهنده آن ها گِل است. سفالگران ابتدا گِل های با کیفیت و مرغوب را تهیه می کنند و سپس با استفاده از هنر زیبای سفالگری، به آن ها شکل می دهند. سپس این محصولات خام را در گوشه ای قرار می گیرند تا کمی خشک شوند و پس از آن، آن ها را وارد کوره های مخصوص پخت سفال می کنند تا زیر دمای ۱۰۰ درجه سانتی گراد به پخت کاملی برسند.

 

خرید ظروف سفالی

 

چرا باید از گیلی شاپ ظروف سفالی خود را تهیه کنیم؟

 

فروشگاه اینترنتی گیلی شاپ به عنوان برترین فروشگاه اینترنتی قصد دارد تا مصولات سفالی استان گیلان را با بهترین کیفیت نزد مردمان شریف ایران قرار دهد تا همگان با محصولات سفالی این استان سرسبز اشنا شوند. از آنجایی که این هنر قدیمی و سنتی در حال فروپاشی است، با حمایت شما عزیزان می توانیم ضمن رونق بخشیدن به کسب و کار سفالگران گیلانی، این هنر ناب و اصیل ایرانی را زنده نگه داریم.

 

معرفی برخی از محصولات سفالی استان گیلان:

 

کوزه آب سفالی:

 

آب موجود در کوزه اب سفالی در پیشگیری از انواع بیماری ها و نیز در جدا ساختن چربی ها و دفع سموم موجود بر روی جداره معده مؤثر می باشد. درد های مفصلی را تسکین می دهد و آرامش خاصی به شما می بخشد. کوزه های سفالی از بهترین تصفیه کننده های طبیعی می باشند. حتما قبل از استفاده از کوزه آب سفالی درون آن ها را با مقداری آب ولرم پر کنید و به مدت ۱۲ الی ۲۴ ساعت اجازه می دهید در این شرایط باقی بماند تا مزه طبیعی خاک آن از بین برود.

 

کوزه آب سفالی

 

کوزه ماست سفالی:

 

تهیه ماست درون کوزه ماست سفالی یکی از متداول ترین و پرطرفدارترین روش ها است. ظروف سفالی از بهترین و مناسب ترین ظروف در تهیه و نگهداری ماست خانگی می باشند. ماست چکیده با توجه به اینکه در ظروف سفالی قرار دارد، دارای طعم بسیار خوشمزه‌ای بوده و از کالری بالایی برخوردار است. کوزه های ماست موجود در فروشگاه گیل کالا در سه سایز کوچک، متوسط و بزرگ موجود است.

حتما بخوانید  خرید زیر دیگی - حصیری - کپو

 

 

کوزه های سفالی

 

 

خمره سفالی:

 

خمره نوعی از کوزه های سفالی است که بیشتر از آن در تهیه و نگهداری سرکه و ترشیجات استفاده می شود. حجم خمره ها از ۱۰ لیتر شروع و به ۱۰۰ لیتر ختم می شود، از مزیت های استفاده از خمره های سفالی می توان به فاسد نشدن مواد غذایی اشاره کرد؛ چرا که ظروف سفالی خاصیت ضد فاسد شدن دارند. تهیه شراب به روش سنتی و قدیمی یکی از کاربرد های دیگر این ظروف سفالی است. خرید ظروف سفالی استان گیلان را با ما تجربه کنید.

 

 

خمره سفالی

 

دیگ (گمج) های سفالی:

 

گمج  یکی از اصلی ترین و پرطرفدارترین ظروف محلی استان گیلان است که در تهیه و طبخ انواع خورِشت و غذاهای محلی از آن استفاده می شود. اگرچه امروزه ظروف فلزی، جایگزین این نوع ظروف شده اند اما این ظروف هنوز در بین خانواده های سنتی و روستایی استان گیلان از اهمیت و کیفیت بالایی برخوردار است. پخت فسنجان، باقالی قاتوقو… از غذاهای محلی و پرکاربرد استان گیلان است که در این ظروف سفالی پخته می شود و طعمی بسیار لذیذ و دلچسب به خود می گیرد. خرید ظروف سفالی استان گیلان را با ما تجربه کنید.

 

گمج سفالی

 

نمکیار های سفالی:

 

نمیکار یا نیمکار یا نمکار از ظروف محلی و قدیمی استان گیلان است که از آن برای سابیدن و له کردن انواع سبزیجات، مغز ها، آلوچه، انار و… استفاده می شود. نمکیار های سفالی گیلی شاپ در سه سایز کوچک، متوسط و بزرگ موجود است و وجود آن در هر خانه و آشپزخانه ای ضروری و لازم است. خرید ظروف سفالی استان گیلان را با ما تجربه کنید.

 

 

نمکار یا نمکیار یا نیمکار سفالی

 

 

تابه های سفالی:

 

اکثر زنان محلی و روستایی که در پخت نان مهارت کافی را دارند، از تنور و تابه های سفالی در تهیه و پخت نان استفاده می کنند. تنور و تابه های سفالی مخصوص نان های خاصی می باشند که با توجه به ابعاد و نوع نان می توان از این دو وسیله استفاده کرد، استفاده از این نوع ظروف سفالی علاوه بر دادن طعم بی نظیر به نان شما، محیطی کاملا سنتی و کلاسیک را به شما هدیه می دهد. نان تمیجان، نان خلفه، نان برنجی و… از انواع مختلف نان های محلی استان گیلان بوده که دارای طعمی لذیذ و خوشمزه است.

 

تابه های سفالی

 

 

 

 

علیرضا تسلیمی
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

X